Ennek a macskanyakörvnek melyik a külső fele?
Figyelt kérdés
Párommal ezen vitatkozunk. Jobb vagy a bal felének kell, hogy kívül legyen? A bal bársonyosabb, varrás is látszik, a jobb fele durvább anyag, élénkebb, jobban is mutat rajta.
2022. nov. 20. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Jobb
Bal
12 szavazat
1/14 A kérdező kommentje:
Szavazzon már valaki, mert addig nem adjuk rá a macskára a nyakörvet.
2022. nov. 20. 16:57
2/14 anonim válasza:
Ez a belso fele, ami a foton van. De csak akkor adjatok ra, ha onkioldos.
3/14 anonim válasza:
Macskára SOHA nem adunk nyakörvet. Pont.
4/14 anonim válasza:
Belső. És tényleg csak akkor add rá, ha önkioldó.
5/14 anonim válasza:
A képen csak az egyik fele látható.
#1, mit fenyegetőzöl, főleg 4, azaz négy perces kérdésnél?
6/14 anonim válasza:
Be sem tölt a link. Némi türelmet gyakorolj kérdező...
7/14 anonim válasza:
Miért kell neki a nyakörv? Ha csak megjelölésnek, akkor önkioldós legyen. Ha sétáltatni akarjátok, akkor meg hámot adjatok rá, mert ebből azonnal ki fog bújni és úgy tűnik el, hogy többet nem látjátok.
8/14 anonim válasza:
Amugy nem ertem mit kell ezen vitatkozni, fogyatekosok vagytok vagy mi? :D
Ha en keprol meg tudom allapitani, hogy melyik oldala melyik, nektek eloben ez miert nem megy? 😆
9/14 Maya Bunnyheart válasza:
A sötétbarna fele van befelé (azaz a macska nyaka felé), a világosbarna vagy bézs fele meg kifelé.
10/14 anonim válasza:
Ilyen szerencsétleneket...szerintem adjátok oda a macskának, ő majd tudni fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!