A macskám szeme konnyezik és csipasodik a külső szemzugban fehér hartya van neki, de csak akkor latszodik ha picit lejjebb húzom neki a szemét, egyébként nem látszódik mi lehet ez?
A kamilla sokszor nemhogy nem segít, árt is. Nem minden szemproblémára jó.
Kérdező, ha beteg vagy, elmész orvoshoz. Feltételezem, nincsen orvosi diplomád. Szerinted mit kellene tenned? Értelemszerűen a cicát el kell vinni orvoshoz, aki majd diagnosztizálja és a megfelelő módon kezeli/meggyógyítja a őt. Itt írogatsz és hagyod szenvedni ahelyett, hogy, mint egy felelős gazdi, elvinnéd orvoshoz...
Ezzel a kamillázással kikészítenek a kedves gazdik.
A macskáknak ártalmas a kamilla, mjnden formában.
A macska nem ember, nem jó neki az ami nekünk!
Vidd állatorvoshoz kérdező. Macskanáthára tippelek, de látatlanban nehéz, meg itt hiába bármi diagnózis akkor is orvos, és kezelés kell neki.
Első válaszoló vagyok: ha macskanátha,ha nem,ezt komolyan kell venni. Nem szabad várni,mert következményei lesznek!
Én is vártam,és azóta is a méregdrága cuccokat kell venni,szegény cicámról nem is beszélve. Te még vidd el időben dokihoz a tiédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!