Találtunk tegnap egy 4 hónapos kölyökmacskát, most bent van egy kis szobában, mikor engedhető ki a kertbe, hogy biztosan ne menjen el?
Te nagyon naív vagy, meg értetlen is, mert százan leírták már, hogy elmegy, de csak nem hiszed…
Én falun nőttem fel, barátnőmnek volt macskája, téli időszakban a házkörül volt, tavasszal meg nyáron a párzási időszakban elment hosszú hónapokra, aztán egyszer már nem jött vissza, gondolom elütötték, megmérgezték vagy máshol elkezdték etetni és odaszokott. A macska oda megy, ahol enni kap, én szeretem a macskákat, nagyon édesek, de hűséget ne várj tőlük. A kijárós macskák élettartama valóban kb. pár éve, mert előbb utóbb lesz vele valami. Barátnőméknél is pár évente más macska volt. Úgy tudod kint tartani, ha valami nagyon magas börtönkerítés veszi körül az otthonod, amin nem tud felmászni, de egyébként el fog menni, rövidebb hosszabb időkre.
Ja, en is banom mar, hogy erre a kerdesre szantam 5 percet. Probal az ember normalisan valaszolni es ezt kapja.
Barom 🤡🤡
Egyszerűen válaszolok, koncentrálj, hogy felfogd.
ELMEGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!