Mitől lehet agresszív a macskám?
Van olyan, hogy a macska is rosszul esik. Meghúzza vagy megüti a hátát. Volt ilyen macskánk, de neki a mozgásán is látszott. Állatorvos mondta, rendbejön magától, és így is lett, de több hét kellett szegénykének.
A tied mozgása rendben van? Tud ugrani?
A felesleges állatszaporulatot meg lehet előzni a macskának adott fogamzásgátlóval.
Persze kivágatni belőle egy darabot olcsóbb.
Abban egyetértek, hogy a szabadjára engedett szaporulat akár kutyában akár macskában felelőtlenség, és azt kell megelőzni, hogy a jószág vemhes legyen.
Ha a te töködet vágják le az milyen?
17 én csak leírtam 14-est kijavítva, mert már magyarul is elfelejtett.
Téged sem az eszedért tartanak, amint látom. :)
14-es, fogamzasgatlot maximum 2 evig lehet csak adni a macskanak es mar ez a par ev is sokszorosan megnoveli az ivarszervi daganatok eselyet! Normalis, lelkiismeretes allatorvos nem is ir fel csak ugy foggatlot, csak es kizarolag kiveteles esetben!
Az,hogy valaki baszik ivartalanitani meg szarik a macskara, nem kiveteles eset.
Miért is vagyok agresszív?
Sajnálom, hogy egy sima kérdésből ekkora vita lett. Bent van a macska, mert nem akarom, hogy kint elüssék. Ivartalanított, mert ha mégis kiszökik, akkor ne legyen kismacska.
Mindig ilyen volt. Másfél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!