1 éves macskám durván játszik, megtámad engem ?
Van egy benti cicám, ami 1 éves már, egy sima mentett, házi macska.
Már egész pici korába borzalmasan durván játszott, és sajnos ez nem változott. Eleinte nem zavart, hogy figyel, támad engem, rám ugrik, viszont most már 5 kg -os nagy kandúr lett, és nem túl kellemes, amikor a semmiből rámtámad, kiszakítja a ruhám a körmeivel.
Egyébként aranyos cica, sokszor bújik hozzám, ölembe ugrik és dörzsöli a fejét az enyémhez. Ilyenkor nagyon szeretnivaló, de aztán bekattan és elkezd vadászni rám.😑
Gyerekkorom óta van macskám , de sose láttam még ennyire játékos, agresszív macskát. Mit tegyek vele ?
Simán nem tisztel téged és ő az alfa:)
láttam már sok ilyet, főleg az elkenyeztetett, "neki mindent szabad" macskáknál.
Én ezt általában csírájában elfojtom néhány rászólással, utána tudja, hol a helye és le tud ülni az ölembe dorombolni.
Arra figyelj, hogy ha viszont te "hergeled fel", ne csodálkozz, ha játéknak fogja fel és ő is visszatámad.
Anno azt mondták, ha nem megy szép szóval, akkor majd megy erőszakkal.
Rugd valagba, majd tudja hol a helye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!