Mennyire macerás macskát vinni Kanadába?
Elsősorban a cica/cicák miatt kérdem, mert nem egy rövid út (10 ra, egy átszállás, plusz onnan még kocsikázni ki tudja meddig)
Párommal mindketten imádjuk a cicákat, szeretnénk is. Viszont hamarosan (minél hamarabb, amint lehet, olyan 1-2 évvel számolunk, aztán meglátjuk hogy alakul) szeretnénk kiköltözni Kanadába. A párom menne ki először, én pár hónap múlva követném.
Én úgy gondolom, hogy mindenki jobban járna - párom, én, cicák - ha majd a végleges kiköltözés után szereznénk cicust, majd ott kint.
De persze nagyon szeretnénkk mihamarabb, gyerekkori álom, csak sajnos egyikünknek sem adatott meg eddig :D
Tényleg jobb lenne később megmacskásodni, vagy nem akkora gáz nekik a költözködés?
Nem értelek. Magyarázd már meg, kérlek, hogy mi a probléma.
Nincs macskám, emiatt is kérdeztem meg, hogy mennyire szívatom meg ezzel szegényt. Nagyon szeretnék, de inkább várok még 1-2 évet, mert valóban a fél világon keresztül vinném egy kis dobozban.
Gyerekem sincs. Ha lenne, nyilván jönne velem. Igen, még úgy is, hogy vele is lehet "macera" egy hosszú repülőút, főleg ha még pici.
Gyereket amugy konnyebb repulovel vinni barhova, mert oket korlatozas nelkul fel lehet vinni...:)
Az mas kerdes, hogy ok hogy birjak a repuloutat, de eskuszom kevesbe maceras, mint kutyaval/macskaval atrepulni a fel vilagot.
Hej, te, macska, macska vagy?
Oly furcsán tartod mancsodat,
s rajtad ez a ruha mi,
rádhordta a cunami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!