Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire macerás macskát...

Mennyire macerás macskát vinni Kanadába?

Figyelt kérdés

Elsősorban a cica/cicák miatt kérdem, mert nem egy rövid út (10 ra, egy átszállás, plusz onnan még kocsikázni ki tudja meddig)

Párommal mindketten imádjuk a cicákat, szeretnénk is. Viszont hamarosan (minél hamarabb, amint lehet, olyan 1-2 évvel számolunk, aztán meglátjuk hogy alakul) szeretnénk kiköltözni Kanadába. A párom menne ki először, én pár hónap múlva követném.

Én úgy gondolom, hogy mindenki jobban járna - párom, én, cicák - ha majd a végleges kiköltözés után szereznénk cicust, majd ott kint.

De persze nagyon szeretnénkk mihamarabb, gyerekkori álom, csak sajnos egyikünknek sem adatott meg eddig :D

Tényleg jobb lenne később megmacskásodni, vagy nem akkora gáz nekik a költözködés?

2022. okt. 17. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Igazatok van, visszavonultam. Csak örülök, hogy macskátok van, és nem gyereketek. :)
2022. okt. 17. 15:56
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem értelek. Magyarázd már meg, kérlek, hogy mi a probléma.

Nincs macskám, emiatt is kérdeztem meg, hogy mennyire szívatom meg ezzel szegényt. Nagyon szeretnék, de inkább várok még 1-2 évet, mert valóban a fél világon keresztül vinném egy kis dobozban.

Gyerekem sincs. Ha lenne, nyilván jönne velem. Igen, még úgy is, hogy vele is lehet "macera" egy hosszú repülőút, főleg ha még pici.

2022. okt. 17. 16:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyereket amugy konnyebb repulovel vinni barhova, mert oket korlatozas nelkul fel lehet vinni...:)

Az mas kerdes, hogy ok hogy birjak a repuloutat, de eskuszom kevesbe maceras, mint kutyaval/macskaval atrepulni a fel vilagot.

2022. okt. 17. 16:12
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

Hej, te, macska, macska vagy?

Oly furcsán tartod mancsodat,

s rajtad ez a ruha mi,

rádhordta a cunami?

2022. okt. 17. 16:12
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
#14 na abból a cuccból én is kérek hétvégére.
2022. okt. 17. 16:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, ha kibírjátok az lenne a legjobb szerintem, ha kint fogadnátok örökbe egy cicát. Mi a szomszéd városba visszük évente egyszer oltani a cickányokat, az egyik kis fostos tavaly már a kezemben összepisilte magát annyira félt, a másik meg berottyantott útközben. És most egy uszkve 15-20 perces autóútról beszélünk. El nem tudom képzelni hogy működik ez a repülőn, de nem lehet valami kellemes élmény a szőrös kis testének.
2022. okt. 17. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
#12 Kérdező nekem semmi problémám nincs, csak nem eléggé disszonáns a kérdésed és a kifejtése. Egyszer csak a macera lenne a macskával és jobb lenne később, másszor meg életed álma egy macska, mintha nem érne rá 1-2 évet. Ha megfogalmaznád normálisan, mit is akarsz, talán érteném. Ha annyira macskát akarsz, szerezz egyet, és oldd meg az utazást vele. Ha meg úgy vagy vele, hogy neked nem kell ez a macera és ráér 2 év múlva a macska, nem értem, minek kiírni a kérdést. Ennyi. Mert hogy mindenki ugyanazt mondja és te is ugyanazt mondod, ezért kár szennyezni az étert.
2022. okt. 17. 17:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ok, látom nem érted. A kérdező a macska érdekeit figyelembe véve feltett egy kérdést, feltételezem olyan válaszokat remélt, miszerint a macska meg sem érzi az utat, akkor ezek a vélemények találkoztak volna azzal a vággyal, hogy minél előbb szerezzenek egy szőrmókot, aminek nyugodtan engedhetett volna. Mivel páran megfogalmaztuk, hogy ez sajnos nem ilyen egyszerű gondolom ez alapján fogja mérlegelni, hogy vállaljon-e cicát költözés előtt, vagy sem. Ilyen egyszerű, a többit már csak te variálod bele.
2022. okt. 17. 18:06
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Variál a franc, első válaszomban én is ezt mondtam. Csak amikor én kérdezek, nem "bizonyos válaszokat" várok, hanem minden várakozás nélkül választ várok. Ha tudom, mit akarok hallani, nem kérdezek.
2022. okt. 17. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!