Mennyire macerás macskát vinni Kanadába?
Elsősorban a cica/cicák miatt kérdem, mert nem egy rövid út (10 ra, egy átszállás, plusz onnan még kocsikázni ki tudja meddig)
Párommal mindketten imádjuk a cicákat, szeretnénk is. Viszont hamarosan (minél hamarabb, amint lehet, olyan 1-2 évvel számolunk, aztán meglátjuk hogy alakul) szeretnénk kiköltözni Kanadába. A párom menne ki először, én pár hónap múlva követném.
Én úgy gondolom, hogy mindenki jobban járna - párom, én, cicák - ha majd a végleges kiköltözés után szereznénk cicust, majd ott kint.
De persze nagyon szeretnénkk mihamarabb, gyerekkori álom, csak sajnos egyikünknek sem adatott meg eddig :D
Tényleg jobb lenne később megmacskásodni, vagy nem akkora gáz nekik a költözködés?
Stresszes, de a macska tuleli.
Viszont en oszinten megmondom, hogy a kenyelmet es a penzt valasztanam, mert nem minden legitarsasaggal utazhatsz macskaval. Igy lehet, hogy akkor, amikor koltoznel, 6 atszallassal es 4 nap alatt jutnal el kanadaba macskaval, mert csak igy lehet megoldani, hogy veled utazzon, ez pedig nyilvan sokkal tobb penzbe es idobe kerul, mintha csak siman mennel.
Köszönöm a hasznos válaszokat ♥
Akkor maradunk az eredeti tervnél, kint lesz macsekunk :)
7-es, nyugodj mar le :D
Nekem mar van kutyam, abszolut jonne velem a vilag vegere is, ezert is valasztottam kistestut, hogy egy esetleges kulfoldre koltozes eseten konnyebb legyen utaztatni.
De akkor is rohadt maceras az egesz, ez van.
A kerdezo meg valaszthat, igen, ezert is tette fel a kerdest.
Es most akkor mi van? Miert kell allandoan belerugni a semmiert a masikba?
#7 most a megfogalmazáson feleslegesen akadsz ki, vagy csak az első mondatot olvastad el?
"Elsősorban a cica/cicák miatt kérdem..."
12:31
Kérdés első mondata: "Elsősorban a cica/cicák miatt kérdem(...)"
Kérdés utolsó mondata: "...vagy nem akkora gáz nekik a költözködés?"
#7 12:21 Urizsten mAcErÁs neki!!! Állatkínzó!!!!!
Nyugodj már le, kiscsillag :D
És igen, macerás is lehet, mert nem a szomszéd utcába költözteti át Cirmikét, hanem egy teljesen más kontinensre. 9 óra az út, közben én sem szeretnék azon aggódni, hogy melyik gépre is kell átszállnia (ami felengedi a cicát), ugye elrakta-e az útlevelét, minden vizsgálat megvan-e, jól érzi-e magát a cica, meg ki tudja mivel szoktak kekeckedni a légitársaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!