Vajon vissza fog járni? Mennyire tudna hozzánk szokni? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát elhoznánk egy macskát a szomszédos utcából(elég közel van) és nem vagyok benne biztos h mennyire tudna oda szokni hozzánk mivel már nem kiscica és általában a helyhez jobban ragaszkodnak. Meg ott van több macska is akiket ismer tehát ez még egy ok hogy ott legyen inkább. Ezért bizonytalan vagyok hogy mennyire maradna nálunk és nem csak enni jönne e mivel kinti-bentiként szeretnénk tartani(kertes házban). Mit tudok tenni hogy ide szokjon? Mert például hallottam olyat hogy több napig bent tartom a házban majd apránként megismerkedik a kerttel is de ez nem tudom hogy mennyire működik a felnőtt macskáknál.2022. okt. 15. 14:57
1/3 anonim válasza:
Semennyire nem fog működni szerintem. Ha eddig a szomszéd utcában élt kinti macskaként akkor jobban ismeri a terepet mint te, vissza fog menni, lehet, hogy enni se jön majd oda hozzátok magától. Csináljatok neki kifutót, abból nem megy el :D
2/3 anonim válasza:
Oldd meg, hogy ne tudjon koborolni. Macskabiztos kerites vagy kifuto es akkor legalabb biztonsagban is lesz, nem utik el, nem kapja el egy kutya, stb.
3/3 anonim válasza:
Svédasztalos all-inclusive ellátás és egy fotel a meleg radiátor közelében, ahová bármikor bejut. Ennyi a titka. Az utóbbi 10 évben a szomszédunk összes macskája nálunk kötött ki emiatt. Náluk kinti tartás van félpanzióval. A macskák nem a helyhez ragaszkodnak, hanem a jóléthez. Okos állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!