Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tehetek ellene, hogy ne...

Mit tehetek ellene, hogy ne haljon meg?

Figyelt kérdés
Már a Második Macskám elment Fogzásban :( mit tehetek, hogy ne haljon meg? :(
2010. szept. 26. 19:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Állatorvosként meg kell,hogy védjem a kérdezőt!

A macskák,sőt még a kutyák is bele halhatnak a fogzásba,akár mennyire természetes folyamat is!Gondoljunk bele,régen gyerekek 100-ai haltak bele a fogzással járó problémákba,az állat ez alól mért lenne kivétel? Csak mert nem méred a lázát,az nem azt jelenti,hogy nem lázas...Vagy ha még száraz is az orra,az nem azt jelenti,hogy lázas....

Az állatuk nem beszélnek,illetve nem szavakkal,hanem gesztusokkal...ha nem eszik,csak fekszik,ha nem reagál a játékra...Ő így mondja,hozza tudtodra,hogy valami nincs nála rendben! Hogy belehal a fogzásban,az sajnos természetes,de nem muszáj.El kell vinni orvoshoz,aki megfelelő tudással,és odafigyeléssel helyre tudja hozni,hiszen ez egy kezelhetődolog,de csak akkor,ha időben orvoshoz kerül.Egy kismacsek,ha egy nap nem eszik,már gyanús,hiszen Ők feneketlen gyomrúak!

Remélem lett új macsekod,és azzal minden rendben volt! Igazán kíváncsi vagyok!

2011. febr. 13. 14:35
 22/29 anonim ***** válasza:
Hallgassatok arra aki az előbb írt én is állatorvosnak készülök és nem fogom mégegyszer leírni ezt de igaz..!
2011. febr. 13. 14:41
 23/29 anonim ***** válasza:
már bocs de a macskák hogy a fenébe halna bele ha kiesik a foga. nekem is eset ki fogam de nem haltam bele
2011. febr. 13. 15:00
 24/29 anonim ***** válasza:

az utolsó válaszadónak:

Én nem szoktam ilyet írni,de sürgősen vegyél a kezedbe egy könyvet,és kezdj el olvasni,mer aki azt írja,hogy mért hal bele a macska,hiszen nekem is esett ki fogam....Gratulálok hozzá!

Üdv:az állatorvos!

2011. febr. 13. 15:38
 25/29 anonim ***** válasza:

hát tényleg grat. -.- Hogy hasonlíthatnál magadhoz egy macskát??-.-"

Kemény vagy

állatorvosnak készülök...

2011. febr. 13. 18:21
 26/29 anonim ***** válasza:

„Állatorvosok!” Kaphatnák egy forrásmegjelölést? Könyv, egyéb. Meg valami elérhetőséget, hogy nehogy oda vigyek bármilyen állatot ahol

„Hogy belehal a fogzásban,az sajnos természetes,”

Egyáltalán nem természetes egy normálisan etetett, felügyelt állatnál. De vitázhatunk naphosszat, mert én is tudom, hogy a fejen/ben lévő gyulladt részek veszélyesek, szóval a fogváltás rejt egy minimális kockázatot, de attól még az a kijelentés, hogy „a macskák belehalhatnak a fogzásba” az egy címeres marhaság…

2011. febr. 14. 13:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Ezt az ostobaságot, úristen. Én sem értem milyen állatorvos vagy állatorvos jelölt mondhat ilyet hogy a macska belehalhat a fogzásba. Maximum az állatorvosnak halvány dunsztja nincs mi a macska baja és ráfogja a fogzásra. Kérdezőnek: egyik macskád sem a fogzásba halt bele, más baja volt amit betudtatok a fogzásnak és nem vittétek el egy hozzá értő orvoshoz. Néhány macskát valóban megviselhet a fogzás, néhány napig kicsit levertebbek lehetnek, jelentkezhet egy kis hasmenés illetve a nehezebben rágható száraz táp visszautasítása. Ez a maximum.
2011. febr. 14. 15:45
 28/29 anonim ***** válasza:

Márpedig belehalhat a fogzásba akármilyen hihetetlen is (de szerencsére eddig mindegyik cicámnál gond nélkül zajlott).

Gyakori állatorvosi ellenőrzés segíthet a problémádon, valamint azt csak észre veszed, ha egy napig nem eszik semmi...

2011. febr. 14. 16:02
 29/29 A kérdező kommentje:
Na Jó Elég, Igen Is a Macska Belehalhat, És Sőt, Ez nem Reggel, Sem Délután Volt ez a Cica Baleset Hanem Este, Mind a 2 Úgy Halt meg Mint a Másik, És Tudjátok, Este Állatorvos a R*hadt Életbe Nincsen, És Így Ne Csodálkozzatok Hogy Miért Írtam Ezt a Kérdést, Azért Írtam Mit Tegyek Ha a Cica a Fogzásba Van (Nem Halt Meg De Erősen Lélegzik/Legyengült) Akkor Mi a Fenét Csináljak? Mindent Megcsináltam, Rátetetem a Kicsi Fejére Hideg Róngy-ot Mindent Megtettem Hogy Ne Haljon Meg, De Tudjátok Milyen a Világ, Isten Elvesz Akit Szeretünk, Még az Állatokat Is.
2011. febr. 18. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!