Mit tehetek ellene, hogy ne haljon meg?
Figyelt kérdés
Már a Második Macskám elment Fogzásban :( mit tehetek, hogy ne haljon meg? :(2010. szept. 26. 19:42
11/29 anonim válasza:
tegnap 14:17:
figyelembe veve, hogy egy atlagos macska olyan max 8 honapos koraban mar levaltja az osszes fogat, igy ha a te macskad egy eves koraba jutott el oda, akkor ott mas gond is volt, nem csak a "fogzas".
Hozzateszem, mostmar nem vagyok biztos abban, hogy ugyanazt ertjuk ezalatt a szo alatt, en legalabbis azt a folyamatot, amikor a 6-8honapos macska kicsereli a tejfogait azt allando fogaira. Es ebbe nem szoktak belehalni, mert ez termeszetes dolog.
Szoval komolyan erdekelenek azok a korulmenyek, amik mellett megis kepesek ra, foleg mint ahogy a kerdezo irta, egymas utan tobbszor. Mert kulonben azt mondanam, hogy a nagy szamok torvenye alapjan az esely erre 1:1000000-hoz. De ketszer egymas utan?
12/29 OliaTIRA válasza:
hat figyelj. . verekedni nem szokott ivartalanitva van. nem csavarog. es 15ezret fizettem a dokinak. kiszurta neki szikevel+ kapott ket inekciot. a macskam mar 3napja nem evett nem ivott. a doki azt mondta belehalt volna a fogzasba.
13/29 anonim válasza:
09:32, nezd erre en nem tudok mint mondani. Abbol kiindulva, hogy a 15K-t aranyatalanul soknak gondolom, lenne velemenyem a dologrol, de igazabol a lenyeg, hogy a macsekod eletben maradt, szoval minden, ami ezen a dolgon kivul van, folosleges szoszaporitas.
14/29 OliaTIRA válasza:
nem szamit csak hogy nem halt meg.
15/29 Kuko válasza:
Sziasztok ne legyetek már buták az ember gyógyszernek sokkal magasabb az értéke mint egy macska lázcsíllapítónak ám meg vidd el dokihoz hogy mondjon rá valamit pénzt nem kérhet ha meg kér is úgy is a végén és ott hagyod azért nem jelenthet fel haza viszed a cicádat és azt csinálod amit a doki mond ha nem lesz jó elviszed másik dokihoz és addig csinálod amíg nem lesz jó ne legyél tutyi-mutyi ha már állított válaltál magad mellé! Ennyi lenne remélem tudtam segíteni!
16/29 A kérdező kommentje:
Kérlek ne vesszekedjetek, én csak azért irtam ezt a Kérdést, mert már a Második Macskám belehalt a Fogzásba, valaki azt mondja nem hallhat meg.
2010. okt. 1. 14:07
17/29 OliaTIRA válasza:
eleg buta vagy. a macska belehalhat.
18/29 anonim válasza:
15:17: Nalad. Nalunk a 2. nap nem evesnel elvisszuk allatorvoshoz. Igy meg ha be is gyulladna a foggyoker akar, akkor sem.
19/29 OliaTIRA válasza:
en meg 3.nap hivtam allatorvost.
20/29 anonim válasza:
Úristen, a macskának nehogy adjon bárki is embereknek való láz és gyulladáscsökkentőt, mert abba belehalhat! Kérdező, igazából én még sosem hallottam, hogy a fogzásba bele halhat a macska, de ha igaz, akkor igaz. Mondjuk az már érdekes, hogy mindkét macskád elvileg abba halt bele. Lehetséges, hogy más dolog is állt a háttérben. Csak azt tudom javasolni, hogy a legapróbb kis tünet megjelenésénél vidd állatorvoshoz a cicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!