Mit tehetek ellene, hogy ne haljon meg?
Hali!
Hát igen van olyan, hogy az állat belehal a fogzásba, hiába állítják az okoskák, hogy ilyen nincs mivel nekem állatorvos mondta!
És amit tehetsz ellene: hát konkrétan nemtudom csak ötleteim vannak, mivel valszeg nem nagyon tud ilyenkor rágni ezért én javasolnám a puha konzerv tápot persze szobahőmérsékleten és persze minél több kalciumot például tej képében (hasmenése lehet tőle de pl én cicámnak nincs ha fele-fele arányban felhigítom a tejet vízzel) vagy pl kérdezz meg egy állatorvost...
pás
Attol hogy az allatorvos mondta, attol meg idiota.
De tegyuk fel, hogy igaz, mert csak.
A fogzas azzal jar, hogy begyulad a foginy, es nem tud rendesen enni a macsek.
A megoldas ezek szerint, gyulladascsokkento, es normalis etetes, + vitamin.
Szoval, ebbol az jon, hogy ha a fel ev koruli, fogvaltos macskank 2 napja kronikusan nem eszik, es lathatoan fogy (mert 2 nap utan mar garfield-on is meglatszik) allatorvoshoz kell vinni.
Ennyire egyszeru.
Nem tudom ,hogy miért bánt mindenki.
Igenis belehalhat a fogzásba.
mivel az ínye begyullad és olyan magas láza lesz hogy meghal.Állatorvos ír neked lázcsillapítót,és a langyos tej jó ötlet.Amúgy ha ne agy isten nincs pénzed állatorvoshoz hordani adhatsz neki rubophent vagy coldrexet persze csak nagyon keveset mert még picike.Egy kifejlett cicának napi egynegyedet szoktak adni kb ennek a fele kéne neki.(baja nem lesz tőle)
Remélem meggyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!