Felelős vagyok azért ha a macskám megöl pl. egy veszélyeztetett fajba tartozó madarat?
Te jó ég, nem tök mindegy? Egy ragadozó elkapott egy prédát. Teljesen természetes dolog. Inkább szánalmas vagy, hogy ilyen marhaságon gondolkodsz, es némelyik válaszoló, hogy téged vádol.
Mellesleg: ugyes cica! Az én egyik macskám anno már pár hónapos korában másfél-két méter magasba is képes volt felugrani, és elkapni a kisebb madarakat röptükben. Badass kis dög volt.
#6:
Ennyire primitív válaszok után nem csoda, hogy egyre kevesebb zölded van, de meg is érdemled.
"de azért inkább játékmadarat vadásztassunk vele, ha már lehet."
Az a gond hogy egy macskat nem lehet porazon tartani, igy nem en dontom el hogy mire vadaszik.
Inkabb az a lenyeg szerintem az ilyen szituacioknal hogy a szemely aki macskat tart nem e el olyan kornyeken ahol veszelyeztetett allatok is elnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!