Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet, hogy a cicák apja...

Lehet, hogy a cicák apja vadmacska?

Figyelt kérdés
Elégge elszigetelt helyen élek, a legközelebbi lakóház két kilométerre van, és úgy gondoltam, hogy a macskám úgysem fog más macskákkal találkozni, így nem ivartalanítattam. Ennek ellenére teherbe esett, már elég nagy a pocakja, pedig soha nem láttam más macskát a környéken.

2022. szept. 28. 21:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom szegény madarakat is olyan mostoha körülmények között mint a macskát. Az ilyen embereket addig ütnén amíg mozog.
2022. szept. 29. 14:35
 22/32 anonim ***** válasza:
38%

Tudod én mennyit költők két macskára? Évi 700ezret! Az macskánként közel havi 30ezer. És ezt csak alapjáraton, mert ha egészégesek a cicák akkor csak félévente viszem rutin vizsgálatra, de ha mondjuk az egyiket műteni kellene az ismét több százezres tétel. Te meg havi 2ezret?? Nem is szégyelled ezt így kijelenteni?!

Meggzőződésem, hogy a hozzád hasonló szerencsétlen embereknek nem lenne szabad semmilyen állatot tartania, nemhogy még ezen kívül 300 fürjet is. Ásd el magad!

2022. szept. 29. 15:34
 23/32 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne egészséges a macskám havi 2ezerből? Tudod mit eszik? Húst és tojást, minden nap. Szerintetek a természetben mi a halált ennének? Száraztápot? Vagy ismersz macskakonzervtermő bokrot?

Amit a 22es ír az a legtöbb embernek sajnos fenntarthatatlan. Képzeld el, hogyha az üzemekben ilyen körülmények között állítanának elő minden húst és élelmiszert amit megeszel, akkor kb 20ezerbe kerülne egy kiló akármilyen hús. Ti nem állat és természetbarátok vagytok, hanem csak nagyképü arrogáns sznobgeczik.

2022. szept. 29. 23:33
 24/32 anonim ***** válasza:
80%

Én is imádom a lökött táposcsirke-szobacicáimat, de szerintem a kérdezőnek igaza van.

Ha tényleg ilyen helyen lakik, ahol én is baromi szívesen élnék, erdő, rét, hegyek, patak, távol mindenféle forgalomtól, járművektől és emberektől, csak a természet, gyönyörű táj, állatok, húú, imádnám.

Szóval, ha tényleg ilyen helyen lakik, akkor ezesetben a macska bezárása lenne az állatkínzás, legalábbis nekem az lenne ilyen környéken bezárva élni, én tuti, hogy pirkadattól napnyugtáig kint kóborolnék és az állatoknak meg az alaptermészetük is az, hogy a természetet járják reggeltől estig, estétől reggelig. Persze, veszélyes, de a gyerekek is mindenféle veszélynek vannak kitéve, mégsem zárod be őket. Itt, ebben a zajos, forgalmas, rohanó városban én sem engedem ki őket, de itt én sem szeretek kimenni, max a távolban lévő kis mezőre, szántóra.

Az meg, hogy házi tenyésztésű állat húsát eheti, a legjobb, még a PREY szerint is! Hisz így gyakorlatilag bio kaját eszik, egész prédát, semmi nem kell mellé, a legeslegjobb egy macskának!!

Szerintem a kérdező aranyéletet biztosít annak a cicnek, én tiszta szívből javaslom, hogy ivartalanítás után(mert az bár nem természetes, de szükséges rossz) fogadjon be még 5 macskát, vagy ha megszületnek, ne adja oda szobamacskának, tartsa meg őket és legyenek gyerekei is a kérdezőnek, akik ilyen fasza helyen nőhetnek fel, én nagyon szívesen nőttem volna fel ott és a világ is sokkal szebb lenne, az emberek is sokkal jobbak lennének, ha minden ilyen helyen élhetne, nőhetne fel.

Jöhet a pirospont, hisz a suliban az a jutalmat jelenti :)))

2022. szept. 30. 09:56
 25/32 anonim ***** válasza:
23%
Te nagy alatbarátnak tartod magad pedig a ellenkezője vagy! Tudod mennyi veszély leselkedik odakinn egy macskára??? 100 féle nagyobb testü ragadozó támadhatja meg! A mindenféle parazitáról nem is beszélve. És óriási tévhit hogy a hús és tojás egészséges a macskának! Onnan is nagyon sok fajta fertőzést elkaphat mint szalmonella stb. A macskatáp legalább steril és minden benne van ami egy macskának kell
2022. szept. 30. 15:44
 26/32 A kérdező kommentje:
100 féle nagyobb ragadozó? Azt írtam volna, hogy az Amazonasban élek, vagy a serengeti parkban? Ha az embernek nem veszélyes a hús és tojás akkor pont egy ragadozó vesztét okozná? Ráadásul a fürjtojás nem is lehet szalmonellás. Szerintem te max képen láttál macskát, és soha nem tetted ki a lábad a betondzsungelből.
2022. szept. 30. 16:02
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
#26 adom!! ✌️
2022. szept. 30. 16:09
 28/32 Miss Endzsi ***** válasza:
24%
Ilyen helyen illő engedni a macskát. Gondolom ti a gyerekeiteket is leültetitek a tv elé, és nem engedték ki, mert a világban rengeteg kisgyerek meghal balesetben, elrabolják. A természetben ez természetes, mert káosz van, és lesz. A természetben az élőlényeknek meg van az esélye, hogy meghalnak, ez hozzátartozik a szabadsághoz, ami szerintem ilyen élettér mellett jár az állatnak.
2022. szept. 30. 17:55
 29/32 anonim ***** válasza:
67%
1. Macskám csak úgy besétált a kertelbe nem is tudtam, hogy tud jarni olyan kicsi volt főleg enni. A lényeg az, hogy ő félig vadmacska volt. Észre fogod venni ha tényleg az. Nem volt fél éves és hozott majdnem egyszerre 2 nyulat. Ez nem normális.
2022. okt. 5. 15:58
 30/32 October15 ***** válasza:
49%
Gondolom eközött a sok félig vadmacska hibrid között egy sincs ami morphológiailag legalább emlékeztetne vadmacskára pláne nem olyan ami a személyiségjegyeiben is. :D [Csak mert léteznek valóban hibrid macskák és kutyák, csak hát valahogy nehéz elképzelni, hogy amibe emberek anno 20 évet öltek, hogy legalább kb. ember közelébe lehessen engedni, G4-ig kellett szórakozni velük, hogy a hím és a nőstény is termékeny legyen...stb, de ezt mind összehoztátok egy F1 macskával... aha.]
2022. okt. 7. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!