Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet, hogy a cicák apja...

Lehet, hogy a cicák apja vadmacska?

Figyelt kérdés
Elégge elszigetelt helyen élek, a legközelebbi lakóház két kilométerre van, és úgy gondoltam, hogy a macskám úgysem fog más macskákkal találkozni, így nem ivartalanítattam. Ennek ellenére teherbe esett, már elég nagy a pocakja, pedig soha nem láttam más macskát a környéken.

2022. szept. 28. 21:44
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Komolyan azt hiszitek, hogy a világon a több százmillió macskának jobb sorsa van, mint az enyémnek? Sok helyen szerencsétleneket télen sem engedik be a házba és enni sem adnak neki, mondván fogjon magának egeret.

Igen, hibáztam és felelőtlen voltam amiért nem ivartalanítattam, de nagyon fordítva ültök a bilin, ha azt hiszitek, hogy egy átlagos macska ennél jobb körülmények között él. Persze pesten biztos van olyan cica, aki csak kizárólag csirkemellett meg kobemarhát kap enni és széltől is óvják, olyannyira, hogy még a napot sem látta, de sajnos ezek a világ macskapopulációjának csupán 0.00005 százaléka.

2022. szept. 28. 23:29
 12/32 anonim ***** válasza:
68%

Igazad van abban, kérdező, hogy vannak macskák ennél is pocsékabb körülmények között.

És ez téged miért jogosít fel a helytelen állattartásra?... Iszonyúan óvodás szintű érv mások hibás döntésére mutogatni.

2022. szept. 29. 10:04
 13/32 A kérdező kommentje:
Csak arra reagáltam aki azt írta, hogy nekem nem való állat. Ha odaadnám egy random embernek, igencsak kicsi az esélye, hogy a jelenleginél jobb élete legyen.
2022. szept. 29. 10:39
 14/32 anonim ***** válasza:
23%

Mert szerinted nem veszélyes az erdő egy macskának?

Agyatlan.

2022. szept. 29. 12:28
 15/32 A kérdező kommentje:
Miért kell személyeskedni? Én itt senkit nem sértegettem. Megértettem, hogy ivartalanítani kellett volna, hibáztam. A kismacskákat majd megpróbálom elpasszolni és ha nemsikerül akkor megtartom őket, nem dobom ki.
2022. szept. 29. 13:30
 16/32 October15 ***** válasza:
22%
A kutyát nem érdekli, hogy boldogabb-e kijárós macskaként ha egszer ígyis tele van az ország kóbormacskával. Vagy akkor ezt az érvelést tessék elfogadni minden állatnál, tartok majd kijárós amstaffot, kijárós BCI-t, kijárós brazil hamis kobrát, kijárós szavanna varánuszt... :D [Jó mondjuk csak az utolsó az ami tényleg necces lenne, de hát az emberek egy gabonasiklótól is összeszarják magukat szóval...]
2022. szept. 29. 13:32
 17/32 A kérdező kommentje:
És akármit mondtok, ezentúl sem fogom bezárni a macskát, hanem úgyanúgy kijárós marad mint eddig. De az ivartalanítást mindenképp elintézem a szülés után.
2022. szept. 29. 13:33
 18/32 anonim ***** válasza:
64%

De miert nem viszed el meg most allazorvoshoz? Hatha lehetne ivartalanitani! Nem kell tobb szerencsetlen allat a vilagra, aki senkinek nem kell.

Szep terv, hogy megtartanad oket, de ha ott fogsz allni 6-8 kolyokkel+az anyaval, akiket mind-mind ivartalanitani kene, na meg etetni, ami havi szinten rohadt sok penz...Oltasok, kullancs-bolha elleni vedekezesrol nem is beszelve, onmagaban csak az utobbi havonta lenne ennyi macskara 20-30 ezer.

Akkor mit fogsz tenni? Mert nyilvan ez igy nem terv, ez igy nem fog mukodni.

2022. szept. 29. 13:35
 19/32 A kérdező kommentje:
Anya + 8 kölyökre havi 20-30ezer csak csak a bolha elleni szer? Ne nevettess, ennek nyilván csak a töredéke.
2022. szept. 29. 14:22
 20/32 A kérdező kommentje:
Egyébként ennek az egy macskánank a kajájára sem költök többet mint havi 2ezer. Több mint 300 fürjet tartok, amiből hetente vágok le néhányat és jókat lakmározik belőle. Persze most megint jönni fog a sok ítélkezés, hogy nem szabad a macskának húst meg tojást adni bla-bla.
2022. szept. 29. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!