Lehet, hogy a cicák apja vadmacska?
Komolyan azt hiszitek, hogy a világon a több százmillió macskának jobb sorsa van, mint az enyémnek? Sok helyen szerencsétleneket télen sem engedik be a házba és enni sem adnak neki, mondván fogjon magának egeret.
Igen, hibáztam és felelőtlen voltam amiért nem ivartalanítattam, de nagyon fordítva ültök a bilin, ha azt hiszitek, hogy egy átlagos macska ennél jobb körülmények között él. Persze pesten biztos van olyan cica, aki csak kizárólag csirkemellett meg kobemarhát kap enni és széltől is óvják, olyannyira, hogy még a napot sem látta, de sajnos ezek a világ macskapopulációjának csupán 0.00005 százaléka.
Igazad van abban, kérdező, hogy vannak macskák ennél is pocsékabb körülmények között.
És ez téged miért jogosít fel a helytelen állattartásra?... Iszonyúan óvodás szintű érv mások hibás döntésére mutogatni.
Mert szerinted nem veszélyes az erdő egy macskának?
Agyatlan.
De miert nem viszed el meg most allazorvoshoz? Hatha lehetne ivartalanitani! Nem kell tobb szerencsetlen allat a vilagra, aki senkinek nem kell.
Szep terv, hogy megtartanad oket, de ha ott fogsz allni 6-8 kolyokkel+az anyaval, akiket mind-mind ivartalanitani kene, na meg etetni, ami havi szinten rohadt sok penz...Oltasok, kullancs-bolha elleni vedekezesrol nem is beszelve, onmagaban csak az utobbi havonta lenne ennyi macskara 20-30 ezer.
Akkor mit fogsz tenni? Mert nyilvan ez igy nem terv, ez igy nem fog mukodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!