Haldoklik a cicank. Mit tegyek?
Ezen ne gondolkozz (könnnyű azt mondani), hogy az infuzió rosszat tett neki, ha nem kapott volna akkor meg az lenne biztos segített volna.
Részvétem! ❤
Majd, írd le légyszíves, ha tudod a pontos betegség nevét, illetve, hogy hogy van a másik cicád☺️
(Én is egy macska fan vagyok)
Sajnálom a cicád. Az előző hozzászólásomnál ezért írtam, ha veseprobléma akkor altasd.
Nincs a betegségnek pontos neve. Sajnos az idősebb cicáknál jellemző a veseelégtelenség. Ha időben kiderül, speciális táppal, ételkiegészítőkkel, otthoni infúzióval lehet az időt húzni, de sajnos a vese előbb-utóbb leáll. Van a fiatal cicáknál is vesebetegség, ez általában a PKD (policisztás vesebetegség), ami genetikai eredetű. Ennek a kimenetele a PKD súlyosságától függ. A vesén ciszták vannak annak mérete és kiterjedése, hogy egy vagy mindkét vesén vannak az nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!