Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Haldoklik a cicank. Mit tegyek?

Haldoklik a cicank. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vasarnsp esett le a labarol. Meg evett , de kedvetlen volt. Hetfon reggel csak gubbasztott. Allatorvos: meg kijott a szallitobol: infuzio, injekcio. Mara csak az oldalan fekszik nem eszik, iszik szeme nyitva. Allatorvos , infuzio injekcio. 15 eves, nem ertjuk mi tortent. Lelegzik de nem reagal semmire. Van meg remeny? Ket nagy dozist kapott. Volt ilyen helyzet nalatok? Mit tennetek?

#Gyenge cica #Elutasitja az etelt, italt
2022. szept. 27. 23:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezen ne gondolkozz (könnnyű azt mondani), hogy az infuzió rosszat tett neki, ha nem kapott volna akkor meg az lenne biztos segített volna.

Részvétem! ❤

2022. szept. 28. 22:26
 22/24 A kérdező kommentje:
Eltemettuk a mi cicankat. Rajottem, hogy mi volt a baja! Edesanyam cicaja volt, 80+. Tehat en nem voltam vele mindig. Ezt nem azert irom, hogy mentegetozzek, csak hogy probaljak segiteni, ha barki ilyet rapasztal! Szoval: ez a gyors halal veseelegtelenseg miatt tortenhetett. Biztosat csak a boncolas mondana, de errol Edesanyam hallani se akart! Ez egy gyilkos valami, sokaig rejtve marad, nincs vagy alig van tunete. Itthon keves dolog van rola, de rafekudtem spanyol es angol oldalakon. Meg van egy cicank, ot jovo heten visszuk komoly laboratoriumi vizsgalatra. Mielott jonnenek a kommentek, hogy mit mikor kellett volna, a cicaink oltva vannak, evente latogatjak az orvost. Ez nem mindig derul ki . Szoval: hirtelen sulyvesztes, kedvetlenseg megvaltozott vizelet mennyisege, szaga, hova pisil, lelassult mozgas, etel, ital elutasitasa. A cica elbujik, nem jon elo, fako szorzet! Ezeknel a tuneteknel gondolni kell erre a betegsegre. Nalunk valoszinu, hogy a pajzsmirigyere adott gyogyszer is kozrejatszott! Koszonom az egyutterzo uzeneteket!
2022. szept. 29. 10:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Majd, írd le légyszíves, ha tudod a pontos betegség nevét, illetve, hogy hogy van a másik cicád☺️

(Én is egy macska fan vagyok)

2022. szept. 29. 12:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a cicád. Az előző hozzászólásomnál ezért írtam, ha veseprobléma akkor altasd.

Nincs a betegségnek pontos neve. Sajnos az idősebb cicáknál jellemző a veseelégtelenség. Ha időben kiderül, speciális táppal, ételkiegészítőkkel, otthoni infúzióval lehet az időt húzni, de sajnos a vese előbb-utóbb leáll. Van a fiatal cicáknál is vesebetegség, ez általában a PKD (policisztás vesebetegség), ami genetikai eredetű. Ennek a kimenetele a PKD súlyosságától függ. A vesén ciszták vannak annak mérete és kiterjedése, hogy egy vagy mindkét vesén vannak az nem mindegy.

2022. szept. 29. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!