Van itt olyan, aki elveszítette a tíz éven felüli cicáját? Hogy viseltétek?
"A miénk most van 10 körül, de volt egy 4 évesünk, aki daganat vitt el 1 éve "
Nagyon sajnálom :(
"Nekem még él szerencsére a 12 éves cicóm. De nagyon sajnálom :("
Köszönöm.
Találtam egy kis nyavalyás fekete-fehér cicát az ország túlsó végében. Majdnem elütöttem. Összeszedtem, hazahoztam. Sok esély nem volt, hogy életben marad, mert rettenetesen bolhás, alultáplált, és macskanáthás volt.
De túlélte. Olyan igazi kis balf*sz cica volt. Felmászott a fára, és vagy nem tudott lejönni, vagy leesett.
De állandóan velünk mászkált a kertben, és jött oda hozzánk dorombolva, hozzánk bújt tévénézés közben, elaludt mellettünk.
Mindig csak a hátsó kertben járkált, soha nem ment ki a főút felé.
Csak egyszer. És... szinte azonnal elütötte valami.
3 éves volt.
A gyerekek előtt nem mutattam, de bizony, mikor egyedül voltam, nagyon megsirattam őt, meglett majdnem 50 éves férfi létemre.
...folytatás, mert nem tudom, hogy ment el a poszt "befejezés" nélkül...
Volt egy kis fekete cicánk. Igazi szép perzsa cica volt. Én hoztam el a tenyésztőtől kocsival, hordozó nélkül 12 hetesen, 1993-ban.
Mellettem nőtt fel, velem aludt, és mindig időben ébresztett, sose késtem el a munkából. Nyekeregve várt, mikor hazaértem, még hajnal 3-kor is (akkoriban igazán rendszertelenül dolgoztam, hol normálisan, hol éjjel).
2009-ben ment el. Akkor már nagyon beteg volt, nem evett, és rengeteget fogyott. A kezeim között halt meg, miután sajnos kényszerűen el lett altatva.
Rettenetesen sz*r érzés volt az üres "macskabörivel" hazamenni az állatorvostól. Egész éjjel sírtam. Még ma is könnyezem, ha visszaemlékszem rá.
(#9 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!