Van egy kb 9 Hónapos cicám és már nagyon sokszor tüzelt különböző kandúrokkal. Mit tegyek hogy a kiscicái a mi kertünkben szülessen és ne máséba? Mert nem akarom majd őket elveszíteni és soha többet nem látni.
Jelen esetben az ivartalanítás mellett vagyok én is.
9 hónapos. Nincs szüksége a szervezetének egy szülésre. És egyébként is. Ha nem fajtatiszta, minőségi cicák születnek, akkor minek még több cica a világra???
Vagy pár havonta szeretnéd, hogy a cicád 'anyai örömök elé nézzen'? Mert ivartalanítás nélkül ez elkerülhetetlen. És a kölykök? Egy év múlva ők is ezerszám ontani fogják magukból az édi-bédi kicsikéket?
Ez felelőtlenség.
Egyébként, ha a macskád a Ti otthonotokat tartja a sajátjának is, akkor ott fog szülni. (Bár én biztos nem engedném, hogy a kertben szüljön...)
Nem vagyok ideges, ne aggódj.
Tudom, mindenki ezt mondja: lesznek gazdáik. És gondolom a következő tíz alom kölykeinek is. Arról nem beszélve, hogy menhelyen lévő cicáktól veszed el így az esélyt.
Az utcán jön rá a szülés? Mi van? A macskád valószínűleg értelmesebb, mint Te és nem fog az utcán szülni.
Hihetetlen vagy...
Az lenne a legjobb, ha vennél néhány könyvet a macskákról és a szülésig is olvasgatnál és tanulnál. Ezenkívül nem ártana egy állatorvossal is felvenned a kapcsolatot és megbeszélni vele a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!