Túlságosan is szeretem a macskám?
Szia! Nekem 2 és 3 évesek a cicáim, utcáról mentettem őket, még baba korukban. Én is ugyanígy érzek, mint Te. Mindig bújom a netet, hogy biztos legyek abban, hogy a legjobbat kapják és minden apró gond velük kapcsolatban, komoly fejtörést okoz. Nagyon aggódom, hogy lehet, hogy már csak 10 évünk van vissza közösen.
Korán ivartalanítva lettek, megkapták az oltásokat, jó minőségű tápokat adok nekik, mindig kapnak jutalomfalatot, vitaminos malátapasztát, nagyon sokat szeretgetem őket, játszok velük, fésülöm őket, mindig veszek valami új cicajátékot nekik.
Remélem, hogy inkább 12-13 évünk van még legalább.
Az egyik apró, vékony testű kicsi lány, a másik félhosszú szőrű nagycica.
Nagyon imádom őket.
Arra gondoltam, hogy mivel ők majdnem egyidősek, amikor kb 8 évesek lesznek, hoznék egy harmadik kiscicát, hogy ha majd búcsúznom kell tőlük, ne maradjak cica nélkül.
Neked is ezt tudom javasolni, talán kicsit megnyugtatna az érzés, hogy ha idősödő, de nem túl idős cicád mellé később hoznál egy másikat, akkor nem leszel egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!