Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki hogy oldja meg macska...

Ki hogy oldja meg macska mellett a szőnyeg tisztán tartását ?

Figyelt kérdés
Illetve tudtok ajánlani szőnyeg védőt ? Ha van olyan. A macskám mindig a szőnyegre hányik és most lett véve egy új és drágább szóval szeretném megvédeni tőle. 😂

2022. szept. 17. 10:07
1 2 3
 21/22 Katona Dius ***** válasza:
100%
Nincs szőnyeg. Max akkora,ami belefér a mosógèpbe.
2022. szept. 20. 22:03
 22/22 anonim ***** válasza:
3 macskával élünk... rá kellett jönnöm h a szőnyeg nem éppen a legoptimálisabb megoldás. Legjobb ha mindenhol parketta v kő van. Nagyon könnyű takarítani, sokkal higénikusabb is, felmosható. Nálunk megy a robotporszívó napi 2x, plusz én a tologatós kis porszívómmal, így egész jól rendet lehet tartani. Robotporszívó luxusnak tűnhet, de macskák mellett szinte kötelező! 2 hétig szervízben volt, ne tudd meg... pedig napi szinten porszívóztam én is. Nálunk mostmár alap felszereltség. Csak ajánlani tudom.
2023. ápr. 12. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!