Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki hogy oldja meg macska...

Ki hogy oldja meg macska mellett a szőnyeg tisztán tartását ?

Figyelt kérdés
Illetve tudtok ajánlani szőnyeg védőt ? Ha van olyan. A macskám mindig a szőnyegre hányik és most lett véve egy új és drágább szóval szeretném megvédeni tőle. 😂

2022. szept. 17. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig a 3as vagyok.

Szeretem én nagyon az állatokat , falun nőttem fel , volt mindenféle állat , volt gyermekkoromban egy foxi kutyám , 13 évig , nagyon szerettem . De az a kutya sem lépte soha át a küszöböt. Ennek ellenére tudtam szeretni és ő is engem és nem hiszem hogy voltak emiatt pszichés problémái . Mindig mindenhova eggyütt mentünk , pórázon sem volt soha , nagyon okos volt , imádtam.

Ja mondjuk a macskákat ő sem szerette 😬

2022. szept. 18. 17:49
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

És mégvalami , ha már ennyire belementünk a témába.

Szerintem aki egy panelban állatot tart az alapból állatkínzó.

Az állatok nem erre születtek. Kell nekik tér...

Ja hogy leviszitek sétálni pórázon?

Nagy kaland lehet számukra.

A te macskád is biztos jobban érezné magát a szabadban , csak magad miatt tartod a lakásban nem azért hogy neki jobb legyen.

Meg a másik mikor felöltöztetik a kutyákat meg mamusz húznak a lábukat..... kész röhej .

De nagy az isten állatkertje.....

2022. szept. 18. 17:57
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem meg aki egy kistestu es/vagy rovidszoru kutyat kint tart hidegben, na az az allatkinzo.

Na takarodj mar innen.

2022. szept. 18. 18:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát van szíved neked te 3-as?
2022. szept. 18. 21:26
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Én is rövidszőrű vagyok, de én sem szeretném hogy bezárjanak a melegbe pár falat kajáért; a szabadság a kajánál meg a melegnél is többet ér ! 😜

Most én sem leszek kedvenc 😬

2022. szept. 18. 21:29
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

En elhiszem, hogy neked minden allat max kartevo vagy haszonallat szerepben van, de el kene fogadni, hogy valakinek meg nem.

Tudom, nehez felfogni a kis agyaddal, hogy sokan macskat nem csak fogyoeszkozkent tartanak kivagva az udvarra, kutyat se patkanyozasra vagy hazorzesre vesznek sokan manapsag...tudom, hihetetlen, de letezik!

Neked ez miert faj? Teged bantunk vele? Talan neked kell eltartani es takaritani az en ket benti kutyam utan peldaul? Te viszed setalni, kirandulni oket? Vagy a kerdezo macskaja utan te pucolod a szonyeget? Nem? Na ugye. Akkor meg mit dumalsz bele olyanba, amihez kozod nincs? Egyszeruen nem tudom felfogni.

Elni es elni hagyni. En leszarom, te hogyan tartod es kinzod az allataidat, te dolgod, de ne akard mar masoknak megmondani, hogy mit csinaljanak es mit ne.

Semmi kozod hozza :)

2022. szept. 18. 21:51
 17/22 anonim ***** válasza:

Jaja, nagy kinzas a 2 rovidszoru tacskomnak 0 aljszorzettel, hogy nem zarom ki oket a szakado esobe es 10 fokba 🤣🤣

Latnad hogyan menekulnek be hidegben es hogy mennyire nem is akarnak setalni ilyenkor, de termeszetesen megyunk, mert farasztani kell oket. Bizony, ruhat is kapnak!! Mocskos szemet allatkinzo vagyok!

Akkor is egy rohadt szemet allatkinzo vagyok, amikor megyek veluk kirandulni, vagy amikor letudjuk a napi 1,5-2 oras setankat+20 perces szellemi farasztast, vagy amikor treningekre jarunk (most epp szimattanfolyam a soros az egyik kutyaval, aztan megyek a masikkal). Nyaron sokat megyunk uszni, kutyas strandra, nyaralni is jonnek velunk.

Igen, kivanok minden kutyanak ennyire rohadt szemet mocskos allatkinzo gazdat, mint en vagyok!!! 🤷‍♀️

2022. szept. 18. 22:17
 18/22 anonim ***** válasza:
16%

Ja értem , mondta a kutyád , hogy neki ezekre van szüksége.

Ne legyél már hülye

Most már nem tetszene neki ha kiraknád , mert így élte le az életét. De amelyik kint élte életét a szabadban , azt hiába viszed be a melegbe, nem is érzi jól magát , kaparni kezdi az ajtót hogy engedd ki . Faltól függetlenül.

2022. szept. 18. 22:36
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Most elképzeltem ahogy a kutya iskolában a kutyáitok egymásnak dicsekednek hogy ki hol volt nyaralni 😁 meg strandon . Ha azt hiszed ettől jó nekik tévedsz. Berakod a kombi autó csomagtartójában egy ketrecbe és órákig ott utaztatod. Nekem ezzel sincs bajom , csak ne mond már hogy egy kutyának ez az álom élet. Nekem mindig volt kutyám , nem “patkányozásra” meg nem is vadászat céljából, kivéve mikor panelban laktam , ott volt egy hullámos papagáj , de még az is szabadon repkedtek a lakásba , nem volt szívem bezárva tartani. Van tapasztalatom állattartás terén hidd el 😏
2022. szept. 19. 06:35
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

"csak ne mond már hogy egy kutyának ez az álom élet"

Te beszélgetsz a kutyákkal, hogy mi nekik az álom élet?

Egyébként macskaról volt szó, rengeteg macska pl FIV fertőzött, nem lehet sem kint tartani őket sem más macskákkal összeengedni, de gondolom te kibas.znád őket is az udvarra.

2022. szept. 19. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!