Hogyan lehet kiszedni a tekerős kútba esett macskát?
Amennyiben nem szivarogna el a talajban a viz ugy megisbmiert fulladna meg? A macska tud uszni.
Egyebkent egy boszniai haborus filmben volt, de abban egy hullat akartak kiszedni a kutbol ami mergezte a helyiek kutjat.
Minden kiserlet csodot mondott mig vegul jott egy hatalmas esozes ami megtoltotte a ciszternat es a felemelkedett vizszint kiemelte.
Ezert is irtam hogy attol fugg milyen gyorsan tudod tolteni, mennyire iszapos a kut alja.
De persze egyszerubb lepontozni, mint gondolkodni.
Mentettem mar par allatot
Egy kerti slaggal nem fogják tudni feltölteni a kutat, ahhoz minimum valami tûzoltófecskendô kéne, hogy belátható idôn belül felteljen. Ráadásul a vízdíjat utána ki kéne fizetni.
Ilyenkor tényleg a legjobb a tûzoltókat kihívni, nekik megvan mindenféle felszerelésük és gyakorlatuk ehhez.
Amúgy mi lett végül a macskával? Vagy ez csak elméleti kérdés volt?
pontosan ezert irtam, hogy HA van lehetoseg eleg gyorsan megtolteni.
de mind1, engedjuk el, irtam meg 3 masik lehetoseget is :D az senkit sem erdekelt.
Nyugi, a kérdezőt sem érdekli, mert eltűnt, mint a kismacska a tekerős kútban, még arra sem hajlandó, hogy elárulja, hogy mi lett a szerencsétlen cicával.
Nyilvan kiszedtek a tuzoltok.
A macska tud uszni, remelhetoleg megkapaszkodott valami repedesben es nem merult ki teljesen. Legalabbis legyunk pozitivak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!