Öreg macska nagyon le van soványodva, Ez normális?
Nekünk eleve vékony cicánk 16 éves múlt, és neki is érezni a kis csontos gerincét, és bizony már nem tud rágni, ezért csak olyan konzervet rendelünk neki, ami krémes állagú, kikotrom az edényébe, és a konzervdobozt megtöltöm meleg vízzel, ráöntöm a kajájára, és kiskanállal szétnyomkodom a vízbe, majd összekeverem, ezt a főzeléket eszi. Könnyű emésztenie, rágni se kell. Gourmet Gold fémdobozos macskakonzervet kap, meg Sheba lazacos alutálcásat, de a Zooplusból a netről többfélét is lehet rendelni, aminek az ábráján látszik, hogy májkrém állagú. Ami fontos: A Zooplusból felerősítésül megrendeltem neki ezt a vitaminpaszta-koktélt, és imádja: GimCat Multi-Vitamin-Extra macskapaszta, 200 g, 3 990,00 HUF
Vegyes próbacsomag: Smilla macskapaszták, 3 db, 1 x 5 090,00 HUF
En amugy ezt tokre nem ertem... te csak ugy tetlenul allsz es nezed, ahogy az a szerencsetlen macska fogy, azt se tudod, van-e foga, normalisan pisil-e egyaltalan es stb...
Hogy lehet ennyire leszarni szerencsetlent? Attol meg, hogy 15 eves, megerdemli az orvosi ellatast es azt, hogy ne kinok kozott pusztuljon el, ha esetleg itt a veg.
Es mar 1 eve nezegeted. Ugyes vagy.
4,persze ezt tudom, úgy értettem a dorombolást,hogy amikor felveszem ugyanúgy bújik hozzám, dorombol dagaszt.
Foga nincs sok ezt nyilván látom és sokat nyálzik is.
Utolsó dehogy nézem 1 éve, honnan veszed ezt. Épp ezt irtam hogy mivel itt sokat mozog gondoltam végre normál súlya van. Azelőtt lelógott a hasa a földre. Most érzem azt hogy túl sovány.És mint irtam elviszem nyilván orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!