Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sok ember miért nem érti meg,...

Sok ember miért nem érti meg, hogy bentiek lesznek a macskáink?

Figyelt kérdés

A két 6 éves macskánkat neveljük bentivé, ugyanis a hím többször eltűnt 1-2 napra, egyszer mintha bezárták volna, nagyon ijedt volt. Eddig du-ig kint voltak, utána jöttek meg.

Csináltunk kifutót is nekik.

Nyilván nem nehezen szokják meg, de kezd működni a dolog, viszont még apám is mondta reggel, hogy legalább délelőtt ki kéne engedni őket. A szomszédom is értetlenkedett.

Azért is értem, mert az előző kijáros macskánk eltűnt 6-7 éve, az irodánál etettünk 2 macskát, az egyik eltűnt, a másikat elütötték. A szomszédomnak 2 macskája tűnt el az utóbbi 5-10 évben, vhogy mégsem tudnak egyetérteni a benti tartással.

2022. aug. 24. 06:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20:

köszönöm, h válaszoltál helyettem neki, de aki képes leírni egy ekkora baromságot, annak sztem felesleges bármit is írni. és még volt pár hasonló válaszoló.

nem hinném, h bármennyit is értenek az állatokhoz.

2022. aug. 24. 18:54
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

20#

Jaguár fogságban elél 20 évet, természetes környezetébe 10 évet.

Na valyon melyiknek volt ideális élete?

2022. aug. 24. 20:52
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
#22 , Fogságban elélsz 80 évet, szabadon 40-et, melyiket választod ?
2022. aug. 24. 20:58
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
19-es voltam. Lehúztatok, úgyhogy világossá vált számomra, hogy milyen emberek vagytok.
2022. aug. 24. 21:03
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Láttam korábban egy ismeretterjesztő filmet, ahol az állatkerti állatok életét vetették össze a "szabadon" élőkkel . Az elefántokról volt szó. Az állatkerti állatok csak a felét élték meg, mind az Indiában munkaelefántként tartottakat. Miért ?
2022. aug. 24. 21:07
 26/26 anonim ***** válasza:
31%
Gyerek koromban kaptam egy papagájt. Legtöbbet a kalitkájában ücsörgött. Néha néha kivettem és reptettem, de elég ritkán. Aztán, mikor fiatal tini lettem egy akváriumban tartottam egy törpe hörcsögöt. Néha azzal is játszottam, de legtöbbször egyedül magában éldegélt. Most, hogy 50-en túl vagyok, szégyenlem magamat, hogy akkoriban nem volt annyi eszem, hogy megteremtsem számukra az ideális életet. Most csak egy kutyám van. Nagy területtel és napi séta, találkozás a fajtársakkal. Úgy érzem ezt nem csesztem el.
2022. aug. 24. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!