Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sok ember miért nem érti meg,...

Sok ember miért nem érti meg, hogy bentiek lesznek a macskáink?

Figyelt kérdés

A két 6 éves macskánkat neveljük bentivé, ugyanis a hím többször eltűnt 1-2 napra, egyszer mintha bezárták volna, nagyon ijedt volt. Eddig du-ig kint voltak, utána jöttek meg.

Csináltunk kifutót is nekik.

Nyilván nem nehezen szokják meg, de kezd működni a dolog, viszont még apám is mondta reggel, hogy legalább délelőtt ki kéne engedni őket. A szomszédom is értetlenkedett.

Azért is értem, mert az előző kijáros macskánk eltűnt 6-7 éve, az irodánál etettünk 2 macskát, az egyik eltűnt, a másikat elütötték. A szomszédomnak 2 macskája tűnt el az utóbbi 5-10 évben, vhogy mégsem tudnak egyetérteni a benti tartással.

2022. aug. 24. 06:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem okos döntés a bennti tartàs hisz kinn bàrmi baj érheti és akkor keresheted.A kifutó elég mozgàstér neki.Màs lakàsban tartott macseknak nincs ennyi mozgàstere.Én azokat nem értem akik kib@sszàk a macskàt majd lesz valami alapon.Szomszédom is kereste múltkor kétségbeesve a macsekot.Gondoltam magamban minek tartod kinn?

Meg lett e azt nem tudon mert közben màr nyaralni mentünk.

Ha kutyàt nem engedünk szélnek akkor macskàt sem kéne.Kérdező te ne törődj màssal.Azt csinàld amit helyesnek vélsz.Igényes ember vigyàz az àllatàra!

2022. aug. 24. 08:19
 12/26 A kérdező kommentje:

11:

ez az, amit én se tudtam soha megérteni, hogy hogyan tudnak emberek úgy aludni, dolgozni, hogy közben kihajítják a macskát, aztán vagy meglesz, vagy nem.

akkor lett elegem, mikor láttam, hogy anyám este 6kor sírás határán kereste a kandúrt 1-2 hónapja.

Ráadásul az egyik hátsó szomszéd mesélte pár éve, hogy 2 macskáját is megmérgezték. Pedig elvileg jó környéken élünk..

2022. aug. 24. 08:26
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Senkinek nem tartozol magyarázattal
2022. aug. 24. 08:30
 14/26 anonim ***** válasza:
58%
Erről beszélek kérdező!Hozzànk jàr sz@rni a macska meg ilyenek példàul.Màs lemérgezné,én nem mert nem vagyok barbàr de zavaró.Miért gondoljàk sokan hogy màs takarítsa a macska sz@rt?
2022. aug. 24. 08:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#10-es , 1200 négyzetméteren tartok szabadon, egy kinti-benti kutyát, ennek ellenére minden nap elviszem sétálni, hogy idegen szagok, ingerek érjék. Ne tudd meg mennyire boldog, mikor elindulunk. A macskát is lehet vinni sétálni, mégsem teszi "senki".
2022. aug. 24. 08:49
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

És ki nem sz4rja le mit gondolnak?

Túl sokat foglalkozol ezzel. Úgy tartod őket ahogy te jónak látod. Nem kell senkit se győzködnöd az igazadról

2022. aug. 24. 09:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

15, Picit félrelőttél, macskás vagyok.

Tudod, én vagyok az, aki begyűjti és orvoshoz hordja helyetted az elütött, lemérgezett, fagyállós, kibelezett, vérmérgezéses "kis kedvencedet". Szívesen. 😘

2022. aug. 24. 09:11
 18/26 anonim ***** válasza:
13%

Előbb utóbb ugy is megdöglik...

Az nem mindegy milyen élete volt, egy börtörbe zárva vagy szabadon a természetes elővilágában élte le az életét boldogan.

Azért koboról el a macska 1-2 napra, mert erre van szüksége fogadok soha nem vonyít azért h bemehessen a házba.

2022. aug. 24. 18:21
 19/26 anonim ***** válasza:
13%
Most komolyan. Nagyon sokan tartanak állatot, de miféle állattartó az, aki nem veszi figyelembe az adott faj természetes igényeit ? Nem tarthatok egy macskát csak azért bezárva, hogy nekem legyen egy macskám, mert az milyen jó nekem. Egy állatnak is vannak érzései, ezt senki sem veheti el tőlük. Pokollá teszed az állat életét.
2022. aug. 24. 18:34
 20/26 anonim ***** válasza:
81%
"Előbb utóbb ugy is megdöglik..." Csak nem mindegy hogy két év múlva, vagy tizenhét év múlva. Amúgy az emberek is "megdöglenek" a te fogalmaid szerint, Akkor mindegy hogy három évesen vagy nyolcvan évesen?
2022. aug. 24. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!