Ha a macskaban kullancs van az atmehet az ember borebe?
Van egy kobor cica a kertben, akirol en gondoskodom, be is jar a lakasba. A multkor mar kiszedtem belole 3 kullancsot, de most eszrevettem hogy a feje tetejen levo seben is ketto van. Kiszeretnem szedni de elotte erdekelne hogy atmehet e az emberi borre
Ui.: sajnos az nem lehetseges hogy befogadjam pedig nagyon szeretnem
Hat de ha eteted es be is engeded, akkor mi az, ha nem befogadas? Tegyel ra lecci havonta spot ont, nem nagy tetel, de a macska eletet megmentheted vele.
Egyebkent ha mar egyszer a macskaba belemaszott egy kullancs, az beled mar nem fog. De ha a bundajan bevisz tobbet is, amik meg nem furodtak bele es az bent leesik rola, akkor az mar rad is veszelyes, ha teged talal meg a kullancs.
Ha baratsagos a cica, akkor esetleg megprobalhatnal neki gazdat keresni, ha te nem akarsz rola gondoskodni. Gondolom ivaros is, hamarosan jo sokan is lesztek, ha lany.
Legegyszerűbb bevágod a kádba és megmosod zuhanyrózsával..én azt csináltam velük..2x 3xra már egyáltalán ki se jöttek a kádból élvezték is ..
Voltam egy vidékibb helyen ..ott is a kinti vad cicát megfogtam bevittem a zuhanyzóba szappan melegvíz kullancskiszedés...amúgy van bolhasampon az a leghasznosabb talán ...megkell fürdetni aztán hálás lesz törcsivel megtörölni és hagyd benn 1 napot alommal vagy 2 őt meg adj neki enni
Az a hófehér macska full tisztalett bolhák minden kihaltak belőle evett aztán ment a dolgára ! Káddugózd a térdéig aztán mosd jól meg ha már a hasáig ér avíz dugózd ki szappanozd bolhairtosamponozd és most le aztán emgtörölve else fog menni ...ennyi kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!