Mit tegyek, hogy ne legyen büdös a macska szaga?
Figyelt kérdés
A szomszéd elköltözött mellőlünk, és a 4 éves ivartalanított fiúcicáját már nem tudta magával vinni, ezért befogadtam magamhoz, mert már úgy is volt cicám.
Itt van már 2 hete a cica, de azt vettem észre, hogy olyan erős szaga van. A lakásban büdös lett tőle. Amolyan állott erősebb állatszag. Ha közel megyek hozzá, akkor nincs úgy szaga, de amelyik szobába bemegy, ott büdös lesz.
Mit tehetnék ellene? A cica makk egészséges, állatorvos is látta rendszeresen. A meglévő macskáim nem ilyen büdik.
2022. aug. 22. 19:55
11/13 anonim válasza:
Enyémnek is büdi volt a szája, meg 10 hónaposan kezdődő ínygyulladása... Fogkrémeztünk amit az állatorvos adott rá, amíg nem lett egy éves és a Select Gold Oral Care-t ki nem próbálhattam. Azóta minden tünet a múlté.
13/13 anonim válasza:
Megkerdezem tole. 5os mi van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!