Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a cicámmal hogy...

Mit csináljak a cicámmal hogy jobb legyen neki?

Figyelt kérdés

Egy nagy fa darabbal orron verték és vérzett neki. Azóta fekszik és alszik mást nem csinál. A zajra felemeli a fejét és pár percre kinyitja a szemét és alszik tovább. Ha erősebben vesz levegőt hallatszik hpgy teli az orra és kifujja a vért.

Bele halhat?

Tudok neki segíteni?

2022. aug. 17. 20:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2022. aug. 18. 13:51
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

"Szabadon élő állat nem lehetek állandóan a nyomába nem a lakásban él"

Hát pedig ott kéne élnie, hacsak nem szeretnéd hogy elüssék, megmérgezzék stb.

2022. aug. 18. 16:20
 23/30 A kérdező kommentje:
Az állatnak kint a helye. A párom allergiás az állatpkra ezért se tartanám bent.
2022. aug. 18. 17:09
 24/30 anonim ***** válasza:
83%
Neked tényleg nem kéne állatot tartanod, totálisan alkalmatlan vagy rá.
2022. aug. 18. 20:03
 25/30 A kérdező kommentje:
Miért? Mert kint van az állat?
2022. aug. 18. 22:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert kint van az állat, mert millió veszélynek teszed ki, mert nálad előfordulhat olyan hogy csak úgy megveri valaki a macskádat, mert ahelyett hogy rohannál vele orvoshoz, itt kérdezősködsz.

Aztán még ki tudja hogy ha ilyen alap problémák vannak, mik vannak még a tartási körülményeiben. Chip van benne? Ivartalanított? Éves oltásokat kapja? Kullancs-bolha elleni védelem biztosítva van? Féreghajtózva van háromhavonta? Normális tápot kap, vagy valami szupermarketes 4%-os ipari hulladékot?

Amúgy az is érdekes hogy állításod szerint nem tudod ki verte meg, de pontosan tudod hogy egy fadarabbal verték orron... Ha ennyire tudod hogy mi történt, akkor látnod kellett az esetet. Ha nem láttad volna akkor nem tudnád hogy mi történt vele amiért vérző orral ment haza.

2022. aug. 18. 22:13
 27/30 A kérdező kommentje:

A kérdéseidre a válasz igen kap rendes tápot, oltásokat meg amiket felsoroltál.

Nem tudom ki tette csak következtetni tudtam hogy mi történt vele.

Ha olvastad voln vittem a dokihoz. Alapjába véve arra lettem volna itt kívánvsi hogy itthon mit tudok neki segíteni a dokin kívűl.

De látom mint te profi állat tartó csak bunkón és lenézően tud válaszolni.

Ezért tart itt a világ ahol van az ilyen paraszt emberek miatt akik segítség nyújtás helyet bele rugnak a a másikba

2022. aug. 18. 23:02
 28/30 anonim ***** válasza:
67%

Nem, azért tart itt a világ, mert minden utolsó bugris állatot tart akinek nagyon nem kéne. Ezért szenved ennyi állat.

Nekem nem tudod bemagyarázni hogy akkor is jársz vele orvoshoz amikor nincs semmi baja, ha még vészhelyzetben sem viszed, inkább nézed ahogy vérzik. Kizárt hogy rendszeresen látja orvos.

"Ezért tart itt a világ ahol van az ilyen paraszt emberek miatt akik segítség nyújtás helyet bele rugnak a a másikba"

Segítségnyújtás? Szerinted itt bárki is tud távgyógyítani? A maximum segítség amit itt a nálad normálisabb és felelősebb emberek adni tudnak, az az, hogy ha vérzik a macskád, VIDD ORVOSHOZ. Vissza is olvsshatod, hányan megírták.

Elég elekeserítő hogy egy weboldalról várod a segítséget az állatorvos helyett. És a legdurvább hogy nem érted, miért van meg rólad az embereknek a véleménye, meg hogy mi a baj azzal ahogy te macskát tartasz...

2022. aug. 18. 23:28
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért a macskagazdi mellett emlékezzünk meg egy pillanatra a macskabántalmazóról is, jó? Miért bánt bárki is egy nála gyengébb, védtelen lényt? Vannak olyan helyzetek, amikor korlátozottak a lehetőségek. Igen, kézenfekvő, hogy orvoshoz vigyünk egy beteg állatot, de nem látunk bele a gazdi pénztárcájába, nem ismerjük a lehetőségeit.Azt megkérdezhetem, hogy honnan tudja a kérdező, hogy hogyan történt a cica bántalmazása? Elmondták neki, vagy ő látta? Ha ő látta, miért nem védte meg a cicát?
2022. aug. 19. 19:35
 30/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem látunk bele a pénztárcájába, de nem kötelező állatot tartani, ha nem telik rá. Ez nagy felelősség, de sajnos vannak akik olyan agyi szinten vannak hogy "kell mer' cuki". Az nem számít hogy egész rövidke kis életében szenved a macska, a lényeg hogy neki legyen mit simogatni.

Azt hazudta hogy nem látta, ha visszaolvasol. Biztos valami mentalista a kérdező, látta a varázsgömbjében hogy fadarabbal verték meg a macskát, de azt már nem látta hogy ki volt...

Azt sem tartom kizártnak hogy a párja volt aki el akarta tenni láb alól, mert nem bírja a macskát. Másképp honnan tudja a kérdező hogy fadarab okozta a sérülését?

2022. aug. 19. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!