Mit csináljak a cicámmal hogy jobb legyen neki?
Figyelt kérdés
Egy nagy fa darabbal orron verték és vérzett neki. Azóta fekszik és alszik mást nem csinál. A zajra felemeli a fejét és pár percre kinyitja a szemét és alszik tovább. Ha erősebben vesz levegőt hallatszik hpgy teli az orra és kifujja a vért.
Bele halhat?
Tudok neki segíteni?
2022. aug. 17. 20:06
11/30 A kérdező kommentje:
Szabadon élő állat nem lehetek állandóan a nyomába nem a lakásban él. Nem tehetem pórázra hogy ott maradjon. Nem tudtam orvoshoz vinni mert egyedül vagyok és nincs jogsim ezért telefonáltam.
2022. aug. 17. 22:59
12/30 anonim válasza:
Kifogás az van.
Nem kötelező állatot tartani ha képtelen vagy normálisan.
13/30 anonim válasza:
Figyelj ide, akkor felülsz a bringára.
Én már sokat vittem így állatot a menhelyre az erdőről, igaz azok vadállatok voltak. Bele a hátizsákba úgy, hogy levegőzzön. Ketrec vagy egéb modern hülyeségek nem kellenek, mert balesetveszélyes.
Remélem túléli a macskád, én szorítok.
14/30 Heavenly Host 77 válasza:
Sürgősen állatorvoshoz kell vinni
15/30 anonim válasza:
Neked sem való állat te nem mondom mi.
18/30 A kérdező kommentje:
Szomszéd segített elvinni. Jól van már szaladgál.
2022. aug. 18. 10:05
19/30 A kérdező kommentje:
Azért nem kell szidni. Nem városban élek ahol van taxi. Este meg nem volt már busz. A faluba nincs állatorvos ezért aztán mentem a szomszédhoz segítségért.
2022. aug. 18. 10:12
20/30 anonim válasza:
Örülök, hogy minden rendben van. Azt nem tudod ki verte meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!