Ez lehetséges hogy bosszúból tette?
Pár hónapja úgy alakult az életem hogy szét mentek a szüleim (áprilisban) én apánál maradtam kb (júniusig) aztán elegem lett belőle mert sajnos alkoholista így feljöttem anyához. De hetente többször is haza jártam mert ott voltak a kutyák, macskák. Meg persze aludtam azért ott is. Viszont az utóbbi időkben nagyon sokat kezdett inni és teljesen le fogyott, elhagyta magát, így én már nem is nagyon járok haza. A kutyákat fel hoztuk anyához, de egy macskát nem lehet csak úgy elhozni. Így ők ott maradtak.
Ma haza mentem pár dologért és elég büdös volt a szobámban, aztán észre vettem, hogy rá k@kilt valamelyik macska az ágyra de vagy 5 helyre. Persze dobhattam ki a takarót, pólót, mert már több napja ott volt. Szerintetek ezt bosszúból csinálta? Mert amúgy szoba tiszták és az én szobámon kívül van még 3 szoba🤔🤔
17/L
Kizartnak tartom h nem jar fel es fura h miert pint csak ott van tobb kaka is
Valoszinu bezarta oket
De ugysem tudhatod mit csinal mikor egyedul van otthon
A kérdésedben az áll, hogy többnapos, nagy mennyiségű ürülék fogadott az ágyadon. Ez nem azt jelzi, hogy gyakran jársz arra, sőt azt is írtad: "[...] én már nem is nagyon járok haza."
Én is csak egy egyszerű igen-nem választ szeretnék: Szerinted ideális környezetben élnek jelenleg a macskáid?
Nagyobb mesemondó vagy te mint, Andersen 😆😆😆
Sejtettük, hogy megint nagyon frappánsan kimagyarázod ezt is. Ha ilyen okos nagy lány vagy ne kérdezz semmit. Úgy is csak a saját véleményed a jó. Azt meg senki nem kérdezte mi hány emeletes..
"Miért lesz állatkínzó azért valaki, mert a macska az udvaron van? Nem jött rá válasz."
Akkor tessék: Elsősorban a vadon élő védett madarakat is tizedelik az ilyen macskák, ami pedig rájuk veszélyes: szomszéd akit zavar, megmérgezhetik, agyon verhetik, lelöheti légpuskával, kutya/kutyák kaphatják el, egymást sem kímélik és az autók is eltudják csapni bármelyik nap, de méregből lehet össze szed olyat, ami nem macska ellen van kitéve.
Ekkora nyomorék embert komolyan. Macskával is lehet költözni. Gyerekkoromban kinti-benti macskáink voltak. Volt hogy egy utcával arrébb költöztünk, de a macskákat is vittük. Ha szeretve vannak akkpr emberhez szoknak, nem a házhoz. Nem járkáltak vissta a régi helyre.
Egyszer egy kóbort is etettünk, majd kb fél év múlva költöztünk, vittük őt is. 2-3 utcával messzebb mentünk csak. Ez a kóbor, x éves macska se ment vissza az ismert régi helyére.
Ez csak tirpák duma hogy nem lehet macskával költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!