Ez lehetséges hogy bosszúból tette?
Pár hónapja úgy alakult az életem hogy szét mentek a szüleim (áprilisban) én apánál maradtam kb (júniusig) aztán elegem lett belőle mert sajnos alkoholista így feljöttem anyához. De hetente többször is haza jártam mert ott voltak a kutyák, macskák. Meg persze aludtam azért ott is. Viszont az utóbbi időkben nagyon sokat kezdett inni és teljesen le fogyott, elhagyta magát, így én már nem is nagyon járok haza. A kutyákat fel hoztuk anyához, de egy macskát nem lehet csak úgy elhozni. Így ők ott maradtak.
Ma haza mentem pár dologért és elég büdös volt a szobámban, aztán észre vettem, hogy rá k@kilt valamelyik macska az ágyra de vagy 5 helyre. Persze dobhattam ki a takarót, pólót, mert már több napja ott volt. Szerintetek ezt bosszúból csinálta? Mert amúgy szoba tiszták és az én szobámon kívül van még 3 szoba🤔🤔
17/L
18 köszönöm szépen!
Így van a macska nem alszik azon az agyon, mert azon kívül van 5 ágy a házban🙂 és mivel meleg van így bent nem is alszanak. Az meg nem az én döntésem hogy elhozom a macskát mivel nem enyém a ház. Anyukám nem szeretné a macskákat elhozni mert neki túl sok állat lenne már, mivel nem egy nagy házban lakunk. De persze a válaszolok ezt is jobban tudjak
De akkor meg mit kodositesz hogy az allatorvos szerint nem lehet oket elvinni?
Anyad nem akarja, ennyi sztori. Minek kell hazudozni? Ezzel kellett volna kezdeni. Innentol kezdve nincs mirol beszelni, a macskak maradnak ott, ahol vannak, te meg majd pucolod a szart, mert apad ennyire se kepes. Bar egy alkoholista nem fogja oket sokaig etetni, ugyhogy valoszinuleg a macskak is hamar uj kajaforrast keresnek maguktol.
" A kutyákat fel hoztuk anyához, de egy macskát nem lehet csak úgy elhozni. Így ők ott maradtak. "
"Anyukám nem szeretné a macskákat elhozni mert neki túl sok állat lenne már, mivel nem egy nagy házban lakunk. De persze a válaszolok ezt is jobban tudjak"
Kislány akkor most mi az igazság? Eddig az orvos mondta, most anyád nem akarja.. Hogy is van ez?
Ha nem irod le honnan tudjak a valaszolok hogy te hany nm-en laksz?
Termeszetesen 55nmes panelba ne vigyel 2 allatot se nagyon..nem h tobbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!