Hogy tudnám elzavarni a szomszéd macskát?
Figyelt kérdés
Bizonyára én rontottam el, láttam hogy egy nagyon vékony cica jár a kertbe, ezért a aktam ki enni neki.(csak ilyen Lidl-ös tápot) Nem zavarna ha lenne kinti cicám, így gondoltam nem gond ha ideszokik egy. Kiderült róla később hogy terhes. Ide is fialt a kertbe, gondoltam hogy majd megtartom a kicsiket is. (Mondjuk ivartalanítva.) Nem kereste senki a cicát, kérdeztem a faluban senki nem tudta hogy kié az anyamacska. (Nekem ha eltűnne a cicám biztos keresném a környéken) Egyébként borzasztó állapotban volt a cica, nagyon sovány volt, a füle meg nagyon koszos ezért is feltételeztem hogy senkié sem. Aztán mikor kb 2 hónapos volt már a kicsi cica felismerte az anyját a faluból valaki és szólt is a gazdájának aki nagy felháborodva jött a cicákért, el is vitte őket. Persze megértem hogy valaki dühös ha "ellopják" a cicáját, de talán etetni kéne és nem szokna át máshoz, na mindegy. Szóval a gazdinak nem tetszik hogy nálam eszik a macskája. Pedig nem valami kiváló minőségű táppal etetem. Ezért szeretnék megszabadulni tőle hogy menjen haza és legyen ott. Tudom hogy én basztam el az elején, de tényleg rossz állapotban volt és megsajnáltam. Próbáltam hogy nem adok neki már enni de borzasztóan lefogyott. Látni hogy az eredeti gazdája nem foglalkozik vele semmit. Tudom nem szép dolog más macskáját "elvenni" ezért is gondoltam hogyha nem kap enni majd hazamegy.2022. júl. 21. 12:25
21/21 anonim válasza:
Szerintem ivartalanítsd, ne próbálkozz ilyennel, amit az utolsó írt. Nem fogja tudni senkinek bizonyítani, hogy az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!