Miert ilyen bujos a cicank?
Figyelt kérdés
Akarhanyszor hogyha felveszem elkezd a nakanyba bujni meg igy lagyan harapdal, mege tok sokszor oda bujik mellem.
Nem zavar csak nem surun lattam ilyet cicaknal
(Kiivartalanitott lany cicarol “beszelek”)
2022. júl. 16. 22:23
1/6 anonim válasza:
Mert titaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)*
2/6 anonim válasza:
A miénk is ivartalanított lány macska és ugyanezt csinálja.
De ez teljesen normális. Vannak olyan cicák, akik inkább távolságtartók, és vannak ilyenek, akik szeretnek odabújni az emberhez és igénylik, hogy pátyolgassák, simogassák őket.
De én kifejezetten örülök neki, hogy a miénk ilyen.
Szeretem simogatni és tök jó, hogy engedi is nem húzza el a fejét, amikor felé nyújtom a kezemet.
3/6 Miss Endzsi válasza:
A hím macskánk felugrik a nyakamba, ha el akarod venni a kezed visszahúzza körömmel.
4/6 anonim válasza:
Azért, mert egy állat, akinek szeretetre van szüksége. Nem egy játék, aminek nincsenek érzései. Teljesen normális
6/6 anonim válasza:
Bakmacskám van, de ugyanilyen bújós. Nem téveszt szem elől és sokszor fel kell venni, dajkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!