A párommal szakítottunk, de van két közös cicánk. Úgy tűnik a szakítás végleges, de nem tudom, hogy tiltsam-e le a cicák látogatásáról is, vagy néha megnézheti őket?
A mi esetünkben az volt a megoldás, hogy egyik macska egyikőnké, másik a másiké (eleve így van a papírjaikban, stb.). A macska nem falkaállat, csak megszokják egymást a saját területükön, nyilván eleinte keresik a másikat, ha külön vannak, de nem viseli meg őket olyan mértékben, amit az ember belegondol.
De hallottam olyat is ismeretségi körben, ott egy macskáról volt szó, hogy a macskát a volt férj rendesen vitte láthatásra. :D Azt hittem, szórakozik a nő, mikor mondta, de nem. Nyilván az adott macskát nem zavarta úgy az utazás, az enyém kiborulna ilyesmitől. Szóval ilyen is van.
Nem akarjátok rendbehozni a kapcsolatotokat? (Direkt “akarást írtam!)
Tudom, nem leszek ezzel népszerű, de bevállaltatok két kisállatot közösen, ami egy olyan felelősség, mint egy gyerek. Majd ha gyereked lesz és szétmentek akkor is mehet majd az egyik láthatásra?
Én azt tenném, hogy egy kicsit most tudatosan kerülném a találkozást és kategorikusan és nagyon nyomatékosan, szóval nagyon határozottan, kifejezetten arra kérném az exemet is, hogy amíg lecsillapodik az utálat, a gyűlölet, és tudtok emberként tekinteni a másikra, addig semmi esetre ne találkozzunk.
Az ilyesmit segíti az, ha mindkettőtöknek lesz új párja, akivel jó, harmonikus a viszony, és az, ha eltelt némi idő. (Hogy ez kinek mennyi, az nyilván attól függ, hogy miket követtetek el (megcsalás, masszív alkoholizmus, drogozás, vagy akár csak teljességgel alaptalan, megalapozatlan rágalmazás stb.) egymás ellen, miket vágtatok egymás fejéhez, milyen vissza nem szívható dolgok hangzottak el első indulatból - amiket akár azóta meg is bántatok.
Ha az indulatok lecsengtek és tudtok egymásra emberként tekinteni, nem gyűlölt ellenségekként, akik legszívesebben - ha büntetlenül meg lehetne tenni - akkor ott helyben azonnal, gondolkodás nélkül megölnék egymást, ha a forrongó indulatok elillantak, és el tudtok tölteni akár csak egy negyedórát is egymás társaságában,akkor majd véleményem szerint mehet(ne) már a találkozás (szigorúan az állatok érdekében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!