A párommal szakítottunk, de van két közös cicánk. Úgy tűnik a szakítás végleges, de nem tudom, hogy tiltsam-e le a cicák látogatásáról is, vagy néha megnézheti őket?
Milyen beteg egy társadalomban élünk már. Szerinted a gyerek és a macska fő különbsége az, hogy a macska nem mondja a gazdájának hogy vedd meg nekem ezt vagy megöllek te k.va.
Gondolom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban ha az egyetlen érved ez a macska vs. gyerek vitában. Mondjuk a macska nem jár általában a gazdájával a boltba meg csak úgy megsugom, nem is beszél.
16. Nem állítom csak nem érdekelne a macska lelki világa ebben a helyzetben. Van egy szar kapcsolat amiben szetmentek a felek de van két macska. Normális felnőtt ember nem marad együtt se macskaert se kutyaert de egyes körökben azt vallják hogy a gyerekért sem érdemes.
Nebssza már meg a világ hogy azért maradjak valaki mellett aki mellett boldogtalan vagyok, mert szegény macska ne legyen már depressziós. 😂😂😂
Az tök okés, hogy az ember mentális egészsége mehet a kukába de a cica boldog. NAGYBETŰVEL
B O L D O G.
És akkor jön itt valamelyik gyengeelmeju azzal, hogy a gyerek meg a macska között von párhuzamot 😂😂😂😂 ugyanolyan felelősség meg ilyesmi 😂😂😂
Az persze..
Nekem van macskám. Fényesre van nyalva a segge. Van hol élnie, hagyom pihenni, van étele, innivaloja, játszunk vele de nem fogom magamat a gyerekemet vagy bárkit elé rangsorolni mert egy kibas.ott macska.
Nem egy ember hanem a macska.
De ez mint mondtam egy beteg világ ahol az embernek többet ér a macskája mint az anyja az apja vagy a saját gyereke.
"Nebssza már meg a világ hogy azért maradjak valaki mellett aki mellett boldogtalan vagyok, mert szegény macska ne legyen már depressziós. "
Ilyen hülyeségeket honnan szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!