Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A párommal szakítottunk, de...

A párommal szakítottunk, de van két közös cicánk. Úgy tűnik a szakítás végleges, de nem tudom, hogy tiltsam-e le a cicák látogatásáról is, vagy néha megnézheti őket?

Figyelt kérdés
Itt az a probléma, hogy az egyik cicánk már két éve velünk van, a másik másfél éve és imádják a páromat és ő is imádja a cicákat. De félek, ha megint találkozom vele, akkor feltörnek az emlékek és nem tudok majd továbblépni, új kapcsolatot találni. A megoldás az lenne, hogy a lány cicánkat odaadnám neki, úgyis a cica eü. kiskönyvében a párom neve szerepel gazdiként, de ahová most költözött az a ház nem macskabiztos. Meg hát a szívem szakadna meg ha el kellene válnom a lány cicánktól, mert olyan ő is nekem, mintha a saját gyermekem lenne. Már egyszer külön költöztünk, akkor a fiú cicánkat megviselte a dolog, mert egy kicsit agresszívabb lett a másik cicával. Nem tudom mit tegyek!
2022. máj. 18. 04:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%
#10 gondoskodó gazdának hívják az ilyet, te meg csak ideböfögtél egy baromságot, vannak még ilyen gyöngyszemeid?
2022. máj. 18. 09:56
 12/27 anonim ***** válasza:
34%
Vannak. Betegek vagytok hogy úgy viselkedtek mintha a macska lelkivilaga egyezne egy gyerekével. Nem egyezik..
2022. máj. 18. 09:58
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
Küldj neki róluk képeket.
2022. máj. 18. 10:21
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy ez tényleg beteg. Nem a macskákkal kéne ilyen szinteken foglalkozni, hanem a saját lelki világotokkal. Ha még eddig nem tudtátok volna, az állatok közel sincsenek olyan komplex érzelmi szinten mint egy ember. Ha csak fele en nyit töltenének az emberek önfejlesztéssel, nem rohadna el körülöttünk a világ.
2022. máj. 18. 10:46
 15/27 anonim ***** válasza:
40%
Nem, nem egyezik. Értelmesebbek minden téren mint a legtöbb mai gyerek. A macska nem mondja hogy "vedd meg nekem ezt vagy megöllek te kva" mint a 6-7 éves cuki szőke gyerek az anyjának a boltban.
2022. máj. 18. 14:23
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
#12 te állítottad ezt. Honnan veszed, hogy a macska lelki világa egyezik a gyerekével?
2022. máj. 18. 16:35
 17/27 anonim ***** válasza:
83%

Milyen beteg egy társadalomban élünk már. Szerinted a gyerek és a macska fő különbsége az, hogy a macska nem mondja a gazdájának hogy vedd meg nekem ezt vagy megöllek te k.va.

Gondolom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban ha az egyetlen érved ez a macska vs. gyerek vitában. Mondjuk a macska nem jár általában a gazdájával a boltba meg csak úgy megsugom, nem is beszél.

16. Nem állítom csak nem érdekelne a macska lelki világa ebben a helyzetben. Van egy szar kapcsolat amiben szetmentek a felek de van két macska. Normális felnőtt ember nem marad együtt se macskaert se kutyaert de egyes körökben azt vallják hogy a gyerekért sem érdemes.

Nebssza már meg a világ hogy azért maradjak valaki mellett aki mellett boldogtalan vagyok, mert szegény macska ne legyen már depressziós. 😂😂😂

Az tök okés, hogy az ember mentális egészsége mehet a kukába de a cica boldog. NAGYBETŰVEL

B O L D O G.

És akkor jön itt valamelyik gyengeelmeju azzal, hogy a gyerek meg a macska között von párhuzamot 😂😂😂😂 ugyanolyan felelősség meg ilyesmi 😂😂😂

Az persze..

Nekem van macskám. Fényesre van nyalva a segge. Van hol élnie, hagyom pihenni, van étele, innivaloja, játszunk vele de nem fogom magamat a gyerekemet vagy bárkit elé rangsorolni mert egy kibas.ott macska.

Nem egy ember hanem a macska.

De ez mint mondtam egy beteg világ ahol az embernek többet ér a macskája mint az anyja az apja vagy a saját gyereke.

2022. máj. 18. 17:14
 18/27 anonim ***** válasza:
52%

"Nebssza már meg a világ hogy azért maradjak valaki mellett aki mellett boldogtalan vagyok, mert szegény macska ne legyen már depressziós. "

Ilyen hülyeségeket honnan szedsz?

2022. máj. 18. 17:57
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
Az állatok kategóriába vannak a legdefektesebb emberek esküszöm. 😅
2022. máj. 18. 17:58
 20/27 anonim ***** válasza:
55%
Állatok. 😂
2022. máj. 18. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!