A párommal szakítottunk, de van két közös cicánk. Úgy
tűnik a szakítás végleges, de nem tudom, hogy tiltsam-e
le a cicák látogatásáról is, vagy néha megnézheti
őket?
Figyelt kérdés
Itt az a probléma, hogy az egyik cicánk már két éve velünk van, a másik másfél éve és imádják a páromat és ő is imádja a cicákat. De félek, ha megint találkozom vele, akkor feltörnek az emlékek és nem tudok majd továbblépni, új kapcsolatot találni. A megoldás az lenne, hogy a lány cicánkat odaadnám neki, úgyis a cica eü. kiskönyvében a párom neve szerepel gazdiként, de ahová most költözött az a ház nem macskabiztos. Meg hát a szívem szakadna meg ha el kellene válnom a lány cicánktól, mert olyan ő is nekem, mintha a saját gyermekem lenne. Már egyszer külön költöztünk, akkor a fiú cicánkat megviselte a dolog, mert egy kicsit agresszívabb lett a másik cicával. Nem tudom mit tegyek!
Szeretjük egymást, csak amiatt volt probléma hogy az elmúlt hónapokban italozni kezdett, ami nem volt rá jellemző kapcsolatunk első két évében. Ettől függetlenül szeretem őt, de így nem tudok vele együttélni. Ahová költözött az a ház azért nem macskabiztos, mert a nagymamájához költözött aki 70 éves és nem alkalmas arra, hogy napi szinten figyeljen rá, hogy a macska ki ne szökjön, vagy hogy az ablakot csak bukóra nyissa. A lány cicánk ha kiszökne, el is pusztulna hamar, mert sosem élt kint, a hőmérséklet ingadozásokra érzékeny és fél az emberektől, be sem lehetne fogni ha valaki megtalálná. Nem kell sem a macskát sem az embert előrébb venni, mind a kettő élőlény és egyik sem ér többet a másiknál. Találni kellene egy olyan megoldást ahol nem sérül senki lelkileg.
2022. máj. 19. 06:25
22/27 anonim válasza:
“ Nem kell sem a macskát sem az embert előrébb venni, mind a kettő élőlény és egyik sem ér többet a másiknál. “
Ez csak valami vicc ugye?
Ha pl egy ègô házból vagy autóból kellene mentened bàrkit nem tennèl különbsèget köztük mert szerinted az ember nem èr többet az àllatnàl akkor neked elèg torzult a lelkivilàgod.
2022. máj. 19. 07:34
23/27 anonim válasza:
Ha a volt párotok szüleivel (ha ők még élnek, vagy valamelyik szülőjével a kettő közül, amennyiben külön élnek) jó a kapcsolat (de legalábbis nem gyűlölitek egymást annyira, hogy az átadás 2 perce alatt meg akarjátok ölni egymást), főleg, ha nyugdíjasok és ezzel együtt időmilliárdosok, akkor én úgy oldanám meg, hogy mindig náluk raknám le, helyezném el a "láthatásra".
Tudom, állatokra vonatkozólag ilyen jogszabály nincs, azért az idézőjel.
2022. máj. 19. 12:30
24/27 anonim válasza:
Úristen iszik? Akkor ne add neki a macskát. 😬😬😬😬😬😬😬😬😱😱😱😱😱😱😱😱
2022. máj. 20. 00:59
25/27 anonim válasza:
22-es ha úgy adódik a macskát menteném, nem egy potenciális emberölőt - ugyanis mit tudhatom, hogy az akit kiszedek, nem pszichiátriai kezelt-e, vagy erszakoló, nőverő - gyerekverő (ha nő ha ffi) etc.
2022. máj. 21. 07:13
26/27 anonim válasza:
25!
Akinek egy ilyen szituàcióban ezek jutnak az eszèbe a mentès pillanatàban ember àllattal szemben annak elèg elkorcsosult lelke ès szíve van. Arrol nem beszèlve, hogy segítsègnyújtàs elmulasztàsa miatt mèg kapsz is ( merthogy az ember elörèbb van az àllatnàl) te aztàn vèdekezhetnèl a fenti teoriàddal :)
Viszont akkor bizzàl benne, hogy ha esetleg te egyszer ilyen helyzetbe kerülsz lesz valaki hozzàd hasonló gondolkodàsú aki majd azt feltètelezi rólad, hogy egy
“ esetleg emberölô, nem pszichiátriai kezelt-e, vagy erszakoló, nőverő - gyerekverő (ha nő ha ffi) “ àm de kiemeli mellôled az àllatot. Akkor nem lesz sèrtôdès igaz?:) tudod a karma….
2022. máj. 21. 08:12
27/27 anonim válasza:
Most akkor gondolj bele, hogy te vagy az aki benn ül egy égő autóban akkor kikapom a kezedbol a cicadat és neked már holnap nem fütyül a rigó tesó..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!