Hazatalálhat egy eddig csak benti idős cica, aki csak pár napja lakik az új helyén?
Figyelt kérdés
Kertes ház. Sajnos nem látom sehol, ráadásul én is idegen vagyok a számra, szóval nem is tudom, hogy keressem.
Szerintetek van remény, hogy előkerül?
2022. jún. 21. 13:48
1/7 anonim válasza:
Nem ismeri a helyet, minek alapján találna haza?
2/7 anonim válasza:
Uj haz, uj gazda - nem kotodik semmihez, nagy ra az esely hogy nem fog hazamenni. Ha nincs messze a regi haz, lakas ahol lakott, talan oda visszamegy.
3/7 A kérdező kommentje:
Másik városban lakott. A gazdija is itt van, meg egy csomó bútor, ruha stb szóval a szagát éreznie kell.
2022. jún. 21. 13:57
4/7 anonim válasza:
Lehet jó kimenetele a dolognak. Nálam 3 hónapja volt a cica, 80 km-ről hoztuk. Kivittem sétálni, de kicsit laza volt a hám, megijedt és annyit láttam, hogy felugrik a levegőbe, mire leesett a póráz, nem volt rajta macska, kifordult a hámból. Elrohant, be a bokros, fás területre. Persze minden módon kerestük,semmi. Kb. egy hónap múlva azt láttam, hogy ott ül a házunk mögötti bokor alatt. Csapdával befogtuk. Soha nem derült ki, hol volt. Nem kóborolt, mert szép tiszta volt a bundája, alig fogyott. Szóval 100 szónak is 1 a vége: ne add fel.
5/7 anonim válasza:
Nem.
Nem véletlenül mondják hogy új helyre költözéskor 3 hétig nem szabad kiengedni a macskát.
6/7 A kérdező kommentje:
Mi sem szerettük volna kiengedni, de sajnos a gazdija beteg, nem igazán tudja, hogy mit csinál és kikergette. Annyira remélem, hogy valahol a közelben marad. Szomszédoknak szóltam, többet nem nagyon tudok tenni sajnos.
2022. jún. 21. 19:55
7/7 anonim válasza:
Igen. Az enyém már az első nap kiszökött az új helyről, de késő este vissza is tért, igaz, rémülten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!