Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meghalt a kiscicám és nagyon...

Meghalt a kiscicám és nagyon megviselt. Rajtam kívül ki veszi még ennyire a szívére, ha elveszíti a cicáját?

Figyelt kérdés

Most nem rég tudtam meg,hogy egy kutya el kapta.A tesója megmenekült,de az én kis cicám nem.Mikor megtudtam alig tudtam abbahagyni a sírást,még most is sírok egy picit.Nem tini vagyok 21 és van egy lányom is de annyira meg tud viselni.Még most lett volna 3 hónapos,szegény.

csak én veszem ennyire a szivemre?vagy van más is így?

Kérlek ne nevessetek ki és gúnyos megjegyzéseket sem kérek,csak őszinte válaszokat.

Előre is köszönöm.

2010. szept. 19. 20:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Volt egy keverék kutyám. Még kiskoromban kaptam, vele nőttem fel. Nagyon szerettem, teljesen olyan volt mint én. Mindig megértettük egymást. A nyáron el kellett altattatni, mert megöregedett és már nagyon beteg volt (9 éves). Végig néztem az egészet mert nem akartam egyedül hagyni és megígértem neki hogy mindig vele leszek. Nagyon fájt, még mindig sírok, ha rá gondolok. Sulikezdés előtt pár héttel találtunk két elhagyott kiscicát. Kb. 2 hetesek voltak, mi etettük őket meg minden. Éjszaka sem tudtunk aludni, mert folyton foglalkozni kellett velük, de szívesen csináltuk. Már elkezdték enni a pépes kaját, de elkezdődött a suli és egyre nehezebb lett. Egy ismerősünk mondta, hogy van egy idős néni, aki nagyon szereti a cicákat. Volt két kiscicája, amit elloptak, és szeretne másikat. Gondoltuk, ott legalább több idejük van rájuk, úgyhogy neki adtuk. Aztán nyitva felejtették az ajtót és egy kandúr megölte a kicsiket. Nagyon rosszul esett hallani, mert azért mi neveltük őket, néha az egyik velem aludt, ha felvettem őket, megnyugodtak. Egyszerűen imádtam őket.

Szerencsére a másik kutyusom még itt van nekem. Nem tudom mi lenne velem nélküle.

17/L

2010. szept. 19. 21:25
 22/30 anonim ***** válasza:

Ami eszembe jutott, talán a rosszban az a jó, hogy csak 3 hónapos volt, így nem nőtt annyira a szívedhez mint mondjuk egy 15 éves. Néha eszembe jut mi lesz majd ha nem lesz többé velem a cicám és már a gondolattól rosszul vagyok. Nekem nagyon sokat jelent és tudom, hogy egyszer sajnos majd eljön a búcsú ideje, de addig is próbálok minden szabad percet vele tölteni. Én sem vagyok tini, 25 éves, de a macskám családtag.

Sajnálom a cicádat és teljesen normális, hogy így reagálsz.

2010. szept. 20. 09:33
 23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megértő válaszokat,nem gondoltam hogy ennyire sokan írnak.Az a legrosszabb az egészben,hogy az én hibám!!!Mivel ha a párom el ment itthonról,mindíg kimentem el ne szökjenek,most valamiért nem mentem.és tudom,ha kimentem volna...és a legrosszabb hogy hallottam,mikor meghalt.Egyszer egy nagy macska nyávogást hallottam(de azt a fájdalmasat)de nem gondoltam volna,hogy pont az én cicám lesz.
2010. szept. 20. 09:58
 24/30 anonim válasza:
Ezek mindig útolag derülnek ki,ez ellen nem lehet semmit tenni..
2010. szept. 20. 10:30
 25/30 anonim ***** válasza:

Ne hibáztasd magad, sajnos nem mindig lehetünk mellettük. Én is hibáztatom magam a mai napig mert gyerek voltam és megláttam a cicámat az utcán, örömömben szaladtam felé, ő pedig a kocsi alá. Azonnal meghalt.

Ennek így kellett lennie sajnos, változtatni nem lehet rajta. Vigyázz a testvérkéjére amennyire tudsz és nagyon szeresd :)

2010. szept. 20. 15:52
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 8 éves cicám nagyon szeretem mikor kicsi volt befogadtam mert kirakták otthonról télen a hidegbe azóta velem van.

Péntek óta nagyon beteg azóta csak sírok és minden nap viszem az orvoshoz lázas és nem eszik és nem is iszik azóta.

Ma vérvételre visszük és akkor kiderül de lehet hogy megfog halni vagy halálos beteg és akkor el kell altatni mert szeretem őt annyira hogy nem hagyom szenvedni.

Engem is nagyon megviselnek az iylenek és msot is nagyon levagyok törve és sírok.

Sajnálom a szegény cicádat és együtt érzek veled.

Kitartás.

2010. szept. 20. 16:38
 27/30 anonim ***** válasza:
Előző voltam, én sem vagyok tini én 20 éves vagyok és hidd el engem is megvisel nagyon.
2010. szept. 20. 16:40
 28/30 A kérdező kommentje:
Amúgy azért volt a szívemhez közel a kis cica,mert az én macskám szülte(ami most anyukáméknál van)Igen a tesójára most 1000-rel figyelünk,bent alszik és csak akkor megy ki ha mi is kint vagyunk.Már picit jobban vagyok mint tegnap este,az vigasztal,hogy legalább a másik túlélte.De ne mondjátok hogy nem tehetek róla.Tehetek és kész.Figyelhettem volna rájuk,vagy jobban kereshettem volna,és akkor még most is élne,ezért nem bocsátok meg magamnak.
2010. szept. 20. 18:54
 29/30 anonim ***** válasza:
szia!részvétem így utólag,az én cicám tegnap halt meg hirtelen,tegnapelőtt még semmi baja se volt,tegnap meg bágyadtan találtam,dokit nem tudtuk elérni,Kormi cicám 2 óra alatt sajnos elment,nem hiszem,hogy valaha túlteszem magam ezen,amúgy én is már 20 vagyok
2011. jún. 18. 06:18
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy vele így. Tegnap este apukám behozta a kiscicát (kb. 7honapos lehetett, általam talált kiscica, imádtam) , hogy megfagyott az udvaron, és még él. Elvittuk az allatorvoshoz, adott neki ket injekciot, es hazamentunk beraktuk a 33fokos fürdőbe bebugyolálva torolkozokkel. Aztan ra 2 orara vereset kakilt , anya tudta hogy valami baj van ezert felhivta az orvost, es rendes volt, fogadta apamat 8orakor este. Mi nem mentunk el mert azt mondta apa hogy valoszinuleg el kell altatni. Az agyamban fekudtem es szabalyos hisztiroham tort ki belolem hiszen meg en talaltam az utcan ezt a kiscicat es o volt a kedvencem es feltortek az emlekek. Apa hivott fel ora multan hogy az orvos azt mondta hogy el van torve a bordája es elaltatta es hogy jol tettuk hogy behoztuk mert csak szenvedett. Apukam valoban ugy mutatja ki hogy nem szereti a macskakat. DE. Meglepodtem, Sírt, amikor hazajott, annyira szerette. És ma reggel, vagyis most felkeltem, es olyan hihetetlennek tunik ez az egesz. Nem akarom elhinni! Ez lehetetlen hogy velem tortenjen..
2012. dec. 9. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!