Meghalt a kiscicám és nagyon megviselt. Rajtam kívül ki
veszi még ennyire a szívére, ha elveszíti a cicáját?
Figyelt kérdés
Most nem rég tudtam meg,hogy egy kutya el kapta.A tesója megmenekült,de az én kis cicám nem.Mikor megtudtam alig tudtam abbahagyni a sírást,még most is sírok egy picit.Nem tini vagyok 21 és van egy lányom is de annyira meg tud viselni.Még most lett volna 3 hónapos,szegény.
csak én veszem ennyire a szivemre?vagy van más is így?
Kérlek ne nevessetek ki és gúnyos megjegyzéseket sem kérek,csak őszinte válaszokat.
Az én 2 éves kandúrom 3 hete nem jött haza, nem tudom mi történt vele, de szinte biztos, hogy elpusztult.
Pár napig még reménykedtem, de kb 2 hete már mindig sírok, ha valami rá emlékeztet...
szerintem ez normális. nem kell szégyellni!
21N
2010. szept. 19. 20:34
12/30 anonim válasza:
Egyedül az idö gyógyitja be a sebet más nem!
2010. szept. 19. 20:39
13/30 anonim válasza:
Teljesen megértelek!!!!!!Én nem is tudom mi lenne velem, ha történne valami a cicámmal, most 15 éves a cicám, 8éves koromban kaptam, együtt nőttem fel vele, velem alszik az ágyamban.Tudom, hogy valamikor be fog követekezni, de nem tudom hogy fogom túlélni. (biztos sokan hülyének néznek e miatt)most 23éves vok.
2010. szept. 19. 20:41
14/30 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a cicát! Én ugyanígy szoktam reagálni, ha meghal egy állatkám, sajnos már sok kis kedvencet veszítettem el. Aki ezt nem érti, annak vagy nem volt állata, vagy szívtelen, érzéketlen.
Nekem 2 hónapja tűnt el a kedvenc cicám, szinte biztos, hogy történt vele valami :(.
2010. szept. 19. 20:48
15/30 anonim válasza:
Utolsó! Nem néznek bolondnak. At ember már csak ilyen. Volt olyan hozzászólás, hogy szeretethiánya van! Ez nagy baromság! A férjem amikor meghalt a dalmatánk úgy sírt, mint egy kisgyerek. Pedig mindig "keménynek" mutatta magát. Hát akkor jobban sajnáltam őt, mint a kutyát, pedig én is imádtam, és rettenetesen fájt a szívem. Szalmonella végzett vele. Azóta sem értem egyébként. Kutyánál szalmonella?!
Mindegy, a lényeg, hogy ez természetes reakció. Majd az idő... Mint az embereknél.
Anyuék tacsiját el kellett altatni. Én voltam ott, amikor az állatorvos beadta neki az injekciót. Először elaltatta, utána pedig a szívébe szúrta a második tűt, amitől azonnal leállt a szíve. Borzalmas volt! :( Beteg és öreg volt, már csak szenvedés volt az élete... És mégis.... Ez van... Az állatokhoz éppúgy ragaszkodunk, mint az emberhez. Már aki........ De itt általában csupa jóérzésű emberek vannak, főleg az állatok rovatban. Szeretjük őket... Áááá....
2010. szept. 19. 20:50
16/30 anonim válasza:
énis így vagyok vele... megszakadna a szívem ha meghalnának. szerintem évekkel később a haláluk után is megsirattatnám őket.
ilyenkor meg eszembe jutnak azok akik bántják az állatokat...
2010. szept. 19. 20:52
17/30 anonim válasza:
Bele sem tudok gondolni hogy mi lesz ha történik a cicámmal valami! Bent tartjuk a lakásban, pedig szép nagy udvarunk van, de féltem. Volt egyszer hogy a párom rosszul csukta be az ajtót és meglépett a cicus. Este 8-kor mentem haza munkából és ajtó nyitva, macska sehol. Szó szerint egész éjjel kint voltam, kerestem, bőgtem mint egy óvódás. Szerencsére másnap haza jött, de teljesen ki voltam borulva! Szóval nem vagy egyedül, én úgy érzem természetes ha egy kisállatot az ember megsirat.33 éves nő
2010. szept. 19. 20:52
18/30 anonim válasza:
Szia! Sajnálom a cicádat! Teljesen megértem amit érzel és hidd el nem vagy vele egyedül! Nekem régen volt egy cicám amit nagyon szerettem,de sajnos a szüleim nem engedték meg hogy házban állatokat tartsunk és így csak kint foglalkozhattam vele. Egyszer eltünt pár hétre,akkor megsirattam aztán szerencsére visszajött és amikor már öreg volt akkor meghalt...ne tudd emg milyen rosszul éreztem magam és mennyire sírtam. Utánna kaptam egy papagájt és már teljesen a szivemhez nőtt amikor egyszercsak a ketrec alján feküdt halottan. Utánna 2 napig folyamatosan sírtam. A legrosszabb az volt amikor kaptam karácsonyra egy palotapincsi kutyát,bent volt a házba 5 évig...velem aludt és minden nap sokat voltunk együtt de a szüleimnek elege lett abból hogy tiszta szőr minden és ezért kirakták a házból. 1 évig élt kint és azután meghalt pedig nem volt semmi baja csak úgy egyik napról a másikra:( Őt szerettem a legjobban az eddigi kedvenceim közül és amikor eszembejut még mindig sírok..pedig már több mint egy éve...:(
2010. szept. 19. 20:58
19/30 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, én is ennyire kilennék. De fel a fejjel, annak legalább örülj hogy a tesója megmenekült, ha az is a tiéd akkor örülj, ha meg nem, akkor hozz el egy menhelyről egy kölyökmacskát, és gondolj arra hogy jó ügy érdekében halt meg. Amúgy nekem most lesz 5 hónapos a kiscicám, de én bent tartom, a következő cicádot jobb lenne bent tartani sztem.
2010. szept. 19. 21:06
20/30 anonim válasza:
Nincs ebben semmi kigúnyolnivaló, természetes, hogy megdöbbent és elszomorít az ilyen hirtelen halála a kisállatodnak. Amikor az öreg macskánk kimúlt végelgyengülésben, a 20 éves húgom egy hétig sírt utána. Én megneveltem a kutyámat, megugatja a macskákat, akik betévednek hozzánk, de nem próbálja meg elkapni őket, sajnálatos, hogy a legtöbben nem is gondolnak erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!