Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináltok a cicával, ha...

Mit csináltok a cicával, ha elutaztok pár napra?

Figyelt kérdés

Néhány éve valahonnan hozzánk került ez a cica. Rettentően félénk. Mióta velünk lakik, azóta 3 éve hagytuk itthon másfél napra. A szomszéd etette, de nem nagyon vett magához semmit.

Most pár hete elmentünk 4 napra, szintén a szomszédra hagytuk. De most majdnem 4 napig nem evett.

Magunkkal nem tudjuk vinni, mert retteg az autóban. Repülőn meg szerintem belehalna a sokkba. Cicapanziókat nem ismerem. De ha itthon, a szokott környezetben is ennyire depressziós, ott se lenne jobb helyen. Mit lehetne tenni, hogy ne legyen baj, ha itthon hagyjuk néhány napra?

2022. jún. 15. 02:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Egyes voltam. Igazán beavathatnál, hogy miért pontoztál le. Mondjuk azért ment tovább a napom.
2022. jún. 16. 07:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves Egyes! Én nem pontoztalak le, annak ellenére sem, hogy nem teljesen a kérdésemre válaszoltál. Hisz leírtam, hogy a szomszédot bíztuk meg az etetéssel. De nem ez a fő probléma, hanem a cica lelkibetegsége, ami a távollétünk alatt gyötri. Rettenetesen fél. Mindentől. Még attól is, ha kicsit erősebben fúj a szél.
2022. jún. 16. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen megértelek, bizonyára nagyon rossz múltja volt. Most, hogy befogadtad, már szebb neki a jelen, és a jövő. Viszont nyaralni mégy, és a cica nem kutya, nem tudod pórázon sétára vinni mint a kutyát. Nézz szét az ismerőseid között, aki odavenné magához, és tényleg figyelne rá, nem csak enni adna neki. A nyaralás Neked is jár, nem áldozhatod fel magad.
2022. jún. 16. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Feliway párologtatót próbáltátok már? Kicsit esetleg csökkentené a feszkót, hogy idegen a területén.

Illetve szárazat ilyenkor érdemes korlátlan mennyiségben kint hagyni neki, hátha legalább olyankor eszébe jut enni, ha nincs ott senki.

2022. jún. 16. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagymamám szívesen vigyáz rá.
2022. júl. 3. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!