Néhány éve valahonnan hozzánk került ez a cica. Rettentően félénk. Mióta velünk lakik, azóta 3 éve hagytuk itthon másfél napra. A szomszéd etette, de nem nagyon vett magához semmit.
Most pár hete elmentünk 4 napra, szintén a szomszédra hagytuk. De most majdnem 4 napig nem evett.
Magunkkal nem tudjuk vinni, mert retteg az autóban. Repülőn meg szerintem belehalna a sokkba. Cicapanziókat nem ismerem. De ha itthon, a szokott környezetben is ennyire depressziós, ott se lenne jobb helyen. Mit lehetne tenni, hogy ne legyen baj, ha itthon hagyjuk néhány napra?
Egyes voltam. Igazán beavathatnál, hogy miért pontoztál le. Mondjuk azért ment tovább a napom.
2022. jún. 16. 07:04
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves Egyes! Én nem pontoztalak le, annak ellenére sem, hogy nem teljesen a kérdésemre válaszoltál. Hisz leírtam, hogy a szomszédot bíztuk meg az etetéssel. De nem ez a fő probléma, hanem a cica lelkibetegsége, ami a távollétünk alatt gyötri. Rettenetesen fél. Mindentől. Még attól is, ha kicsit erősebben fúj a szél.
2022. jún. 16. 08:03
13/15 anonim válasza:
Teljesen megértelek, bizonyára nagyon rossz múltja volt. Most, hogy befogadtad, már szebb neki a jelen, és a jövő. Viszont nyaralni mégy, és a cica nem kutya, nem tudod pórázon sétára vinni mint a kutyát. Nézz szét az ismerőseid között, aki odavenné magához, és tényleg figyelne rá, nem csak enni adna neki. A nyaralás Neked is jár, nem áldozhatod fel magad.
2022. jún. 16. 09:39
14/15 anonim válasza:
Feliway párologtatót próbáltátok már? Kicsit esetleg csökkentené a feszkót, hogy idegen a területén.
Illetve szárazat ilyenkor érdemes korlátlan mennyiségben kint hagyni neki, hátha legalább olyankor eszébe jut enni, ha nincs ott senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!