Mit csináltok a cicával ha elutaztok?
Eddig vagy cicahotelbe tettük vagy a szüleimnek passzoltam le, most kb 5-6 hétre utazom el, hotel kizárva túl sok lenne ott neki, a szüleim is el lesznek utazva.
A lakásomba senkit nem engedek be, hogy látogassa, vigyázzon rá, stb mert senkiben sem bízom. Ismerősöm sincs akihez elvihetném... és magammal sem tudom vinni.
ötlet?
El lesznek utazva xd
Mondjuk valamelyik barátodhoz? Vagy nem megoldható, hogy magaddal vidd?
Mi pont a két macskánk miatt nem utazunk 3 napnál tovább sehova, de ha mégis, megkérjük az ismerőseinket, hogy ugorjanak be naponta és etessék őket, meg játsszanak velük és ha van idejük, fürdessék meg, keféljék ki a bundájukat.
Szia Quasar07!
Minden kérdésedre benne van a válasz a leírásban.
"A lakásomba senkit nem engedek be, hogy látogassa, vigyázzon rá, stb mert senkiben sem bízom. "
"magammal sem tudom vinni. "
De azért köszönöm. :)
Egyetlen megoldas van... Gyorsan szerezz egy olyan embert, akiben megbizol.
(Megjegyzem, ha 5-6 hetre magara hagyod a lakasod, siman lehet, kipakoljak mire visszatersz...)
Vagy, ajandekozd el, es a problema vegleg megoldva.
Mégis milyen megoldást keresel ha:
- senkiben nem bízol, hogy naponta látogassa
- cicahotelbe nem viszed
- magaddal nem viszed
- szüleid sem lesznek otthon
Van ezen kívül valami más megoldás is a földön? ÓÓÓ, anyám..... Ja igen. Egy felelősebb gazda keresése!
Köszi a válaszokat.
Vagy keresek valakit, akinél ellesz a cica vagy pedig cicahotel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!