Miért nem adnak örökbe kiscicát nekem, ha van kutyám?
Figyelt kérdés
Kicsit egyesek már el vannak szállva sztem ezekkel a szabályokkal. Megértem, hogy alibiba nem, ivartalanítás benti tartás kötelező, ok.
Miért kizáró ok, ha van kutyám??? Ez egy kölyökmacska, simán hozzá lehetne szoktatni, nem egy idős "kutyautáló" macska. Az én kutyusom jól szocializált és szereti a macskákat, megírtam neki szívesen elmegyünk összeismerkedni a cicussal, azt mondta még meggondolja.
Miért ilyen kukacoskodók? Ennyi erővel a gyerek is kizáró ok lehetne, nem?
2022. jún. 13. 09:34
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, elhiszem hogy féltik a macskát, de valóban összeszoktathatók. Ha ennyire félti, akkor győződjön meg a saját szemével, hogy nem vérengző a kutyád :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!