Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nyávog kakilás előtt. Mit...

Nyávog kakilás előtt. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves, nőstény cicám, akit pár hónapja fogadtunk örökbe. Szokása, hogy amikor az alomban kaparja a helyét kaki előtt, nyávog. Néha közben is nyávog. Arra gondoltam, hogy fájhat neki és észrevettem, hogy mindig keményet székel. Azt olvastam, hogy a lazacolaj segíthet, de ha beleteszem az ételbe, nem hajlandó megenni. Egyébként csak száraz tápot kap és hetente két alkalommal nedveset (ha többször adok neki, megunja és nem eszi meg). Orvosnál voltunk egy hónapja, tapintásra nem találtak rendellenességet. Tudok rajta valahogy segíteni?

2022. jún. 11. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%
Te is csinálj valamit, ha elmész kakálni, például hangosan káromkodj, és ordíts egy nagyot, hogy hú de jót szartam. Ezzel szolidaritást is vállalsz a macskával.
2022. nov. 21. 16:31
 12/12 anonim ***** válasza:

az en draga cicum is minden kakilas utan korbeszalad a hazban es elmondja mindenkinek hogy mit csinalt

a noverem cicaja meg elotte nyavog

mind a ketten egeszsegesek, valoszinu a tied is ha az orvos nem mondott ra semmit

2023. jan. 15. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!