Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elutotte az auto a cicamat es...

Elutotte az auto a cicamat es itt maradtak a kolykei kb 3-4 naposak az etetessel a pisivel semmi gond csak a kakilas nem megy hiaba ingerlem oket. Mivel probalkozzam?

Figyelt kérdés
Mit tegyek?

2014. aug. 3. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
nem vinnéd el esetleg őket állatorvoshoz?
2014. aug. 3. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz őket, lehet keresni nekik pót mamát.
2014. aug. 3. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel eteted? Ilyen pici cicáknak csak és kizárólag a tápszer a megfelelő eledel, se macskatej, se sima tej nem jó. Valóban jó lenne, ha doki látná őket, vele tudsz egyeztetni erről.

Kakira meg most még ne igen számíts, majd 3-4 hetesen legkorábban, de amíg tápszeren élnek, addig nemigen szokott lenni. Tapasztalatból mondom, több kidobott almot neveltem már fel (menhelyi önkéntes vagyok, orvosi felügyelet mellett), én ilyen fiatal cicáknál még nem tapasztaltam kakit, maximum valami kis híg, hasmenés szerű valamit, de abból is csak nagyon kis mennyiséget.

2014. aug. 3. 19:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de már minden oké.Tápszert adok nekik:)
2014. aug. 4. 06:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Jajj,van kaki már első nap is....kedves kérdező az a lényeg,hogy a végbélnyílást ingereld és akkor kell lennie kakinak.Tápszeres cicáknál néha előfordul szorulás és ha azt látod,hogy nincs kaki akkor menj dokihoz,mert ha "beleszárad " a kaki akkor hamar elpusztul a pici.
2014. aug. 4. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Az anyja nyalogatni szokta neki a lyukát, próbáld meg azt te is.
2014. aug. 4. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Meleg vizes papirzsebkendővel addig kell a feneküket törölgetni, amíg kakilnak. Esetenként ez lehet fél óra is. Én kutyakölyköket neveltem így.
2014. aug. 21. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!