Mi lehet a macskám baja?
Akik itt nagyon savazzátok a kérdezőt,hogy miért nem rohan vele azonnal a dokihoz,azokban felmerült,hogy talán NEM viheti?
Pl.mert egy gyerekről van szó,szüleit nem érdekli a gond,vagy úgy vannak vele,hogy majd később,ha nem lesz jobban.
Persze,azonnal állatorvost javaslok én is,de ha ez nem megoldható,akkor mit csinálna a szerencsétlen,mint kérdezne a neten,hogy hátha nem olyan súlyos?
Én is mérgezésre vagy egyéb gasztrointesztinálos gondra gyanakszom,tényleg amint lehet,igyekezz vele a dokihoz,hátha még nem késő.
"Ha a mérgezést követően nem tudunk azonnal állatorvoshoz fordulni, itassuk – lehetőleg meleg – tejjel az állatot, ez megfogja a méreganyagok egy részét, vagy próbálkozhatunk a sós langyos vízzel is, mellyel hányást idézünk elő – mondja a szakember. Utóbbi egyébként nem könnyű, sem a kutyák, sem a macskák nem isszák meg szívesen a kellemetlen ízű folyadékot, úgyhogy érdemes fecskendővel próbálkozni, hátha úgy lenyelik."
#13 Te rendkívül intelligens,arra válaszolj már nekem,hogy egy gyerek hogy vinné már állatorvoshoz a macskáját,ha a szülei nem segítenek neki?Kifogás,mi?
Ennyi ésszel hogy bírsz életben maradni,te szerencsétlen? XD
Egyébként itt vidéken pünkösdkor nagyon nem volt se állatbolt, se orvos nyitva. Tejet adtam neki még az este, szerencsére nagyon sokat ivott belőle. Most már sokkal elevenebb bár a hangja még mindig nem a megszokott. Ma viszem orvoshoz
És köszönöm a válaszokat :)
Vidéken is van ügyelet, csak körbe kell nézni: [link]
Aki nem tud felelős gazdiként viselkedni 7/24, akár anyagi, akár másmilyen okból, az ne tartson állatot! Semmilyet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!