21/23 anonim válasza:
Attól függ, mennyire találkozik az autóval. Láttam már autót úgy átmenni macskán, hogy még csak nem is sérült a cicc, mert nem került a kerekek alá, hanem gyakorlatilag átment felette az autó. Persze ehhez jó nagy mázli kell.
22/23 anonim válasza:
"Attól függ, mennyire találkozik az autóval. Láttam már autót úgy átmenni macskán, hogy még csak nem is sérült a cicc, mert nem került a kerekek alá, hanem gyakorlatilag átment felette az autó. Persze ehhez jó nagy mázli kell."
A kérdésben elütés van, azaz "ütés" ütközik vele, érintkezik stb..
Amit te írsz az nem elütés hanem mázli, macskamázli. Ha lefekszem a sínpár közé és átmegy felettem a vonat akkor sem mondhatom hogy túléltem a vonat gázolást, mivel valójában el sem ütött.
23/23 anonim válasza:
#22 Persze, igazad van, csak előfordul, hogy a vezető hirtelen meglátja a macskát, de azt nem látja, hogy elment volna bármelyik irányba, csak hogy az autója alá került. Gondoltam, hátha ilyesmi történt a kérdezővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!