Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent ha mindig egy...

Mit jelent ha mindig egy macskát látok?

Figyelt kérdés

Ébren vagyok, teszem a mindennapi dolgaim és gyakran ott van egy macska. A szemem sarkából látom, vagy ha pislogok, a látómezőm szélén. Odakapom a fejem és látom ahogy fut, aztán eltűnik. Sokszor azt hiszem, hogy a szomszédé, vagy a sajátom.

Évek óta így van, de nem különösebben foglalkoztam a dologgal, elintéztem azzal, hogy hülyeségeket képzelek be.

Mondjuk félig most is ezt gondolom, de hátha mást is jelent, nem tudom.

2022. jan. 3. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
ha tényleg ott van a macska akkor nem jelent semmi többet,mint hogy ott van egy macska. Ha meg csak képzeled, akkor azt szerintem te is tudod hogy mit jelent :)
2022. jan. 3. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Sosincs ott igazából macska. Mit jelent, hogy őrült vagyok? :D
2022. jan. 4. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:

nem jelenti azt,hogy őrült vagy, ha őrült lennél szentül meglennél róla győződve ,hogy ott a macska holott biztosan nincs. De még arról is,hogy eszi a hurkát a fagyasztóból vagy hogy átkapcsolgatja a tv-t meg ilyenek. (bár viccesnek tűnik,de a (paranoid) skizofrén képzelgéses állapot tényleg ezzel járna)

Ha ~18 alatti vagy akkor jóformán mindenkinek vannak ilyen dolgai. Majd sajnos később elmúlik. De lehet akár olyan is,hogy az agyad viccel meg és valami macskafejre emlékeztető árnyékból látod oda. Ez egy régen az evolúció által kifejlesztett feature amivel kitudod szúrni a vadállatokat a dzsindzsásba. Biztos volt olyan már,hogy néztél egy ilyen füstös nonfiguratív mintás csempét és mondjuk arcot,vagy állatfejet láttál bele (vagy felhőbe). Az ugyan ez. Én pl a csempébe többnyire oroszlánfejet látok. Szerintem teljesen ártalmatlan a dolog. Ha döglött egereket vagy madarakat is hoz a lábtörlődre akkor az már neccesebb.

2022. jan. 4. 09:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos már rég elmúltam 18 :/ Én sem nagyon foglalkoztam a dologgal, de mindig bennem van hogy " bazzz, megint ott van. " És igyekszem nem törődni vele, de most már furdal a kíváncsiság, van-e erre bármi magyarázat, vagy csak a fantáziám élénk :D
2022. jan. 4. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Van barmi lelki kotodesed macskakhoz? Macska szeretet vagy akar lelkifurdalas valami macskaval kapcsolatos dologban? Vagy valami elfolytott dolog? Pl mindig is akartal egy macskat de sosem lehetett? Valami oka biztos van hogy macskat latsz. Azt gondold at h milyen fenyviszonyok vannak mikor latod. Vagy hogy mindig ugyan abban az iranyban latod? Meg azt h a valosagban korabban lattad e ezt a macskat? Pl van egy olyan fajta paramnezia mikor mondjuk egy konkret szagrol eszedbe jut egy korabbi elmeny. Pl erre vakokkal csinaltak egy kiserletet es a latoidegeket stimulalta az emlek. Kb olyan mint egy dejavu csak kepzeletben tortenik meg. En abban hiszek h mindenre van valami tudomanyos magyarazat. Igy erre is :) ha van valami regi kameras androidos telod azt beteheted mozgaserzekelos kameranak hatha tevedsz es megis csak ott van. Ha sokat nem zavar akkor hagyd a francba. Meg mindig jobb macskakat kepzelni mint mondjuk tikkelni vagy mittudomen lancfureszes gyilkost haluzni.
2022. jan. 4. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Inkább kutyás típus vagyok, bár van macskám, volt egy másik is korábban de egyszer nem jött haza és azért hamar túltettem magam azon is. Szóval szeretem őket, minden állatot, de nem kifejezetten különös.

Most hogy mondod, pl. kora reggel sosem látom. Inkább csak amikor vannak árnyékok és mindig valaminek az árnyékából látom szaladni. Mint aki bújkál, de esküszöm nincs ott igazából :D

2022. jan. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!