Mit jelent ha mindig egy macskát látok?
Ébren vagyok, teszem a mindennapi dolgaim és gyakran ott van egy macska. A szemem sarkából látom, vagy ha pislogok, a látómezőm szélén. Odakapom a fejem és látom ahogy fut, aztán eltűnik. Sokszor azt hiszem, hogy a szomszédé, vagy a sajátom.
Évek óta így van, de nem különösebben foglalkoztam a dologgal, elintéztem azzal, hogy hülyeségeket képzelek be.
Mondjuk félig most is ezt gondolom, de hátha mást is jelent, nem tudom.
nem jelenti azt,hogy őrült vagy, ha őrült lennél szentül meglennél róla győződve ,hogy ott a macska holott biztosan nincs. De még arról is,hogy eszi a hurkát a fagyasztóból vagy hogy átkapcsolgatja a tv-t meg ilyenek. (bár viccesnek tűnik,de a (paranoid) skizofrén képzelgéses állapot tényleg ezzel járna)
Ha ~18 alatti vagy akkor jóformán mindenkinek vannak ilyen dolgai. Majd sajnos később elmúlik. De lehet akár olyan is,hogy az agyad viccel meg és valami macskafejre emlékeztető árnyékból látod oda. Ez egy régen az evolúció által kifejlesztett feature amivel kitudod szúrni a vadállatokat a dzsindzsásba. Biztos volt olyan már,hogy néztél egy ilyen füstös nonfiguratív mintás csempét és mondjuk arcot,vagy állatfejet láttál bele (vagy felhőbe). Az ugyan ez. Én pl a csempébe többnyire oroszlánfejet látok. Szerintem teljesen ártalmatlan a dolog. Ha döglött egereket vagy madarakat is hoz a lábtörlődre akkor az már neccesebb.
Inkább kutyás típus vagyok, bár van macskám, volt egy másik is korábban de egyszer nem jött haza és azért hamar túltettem magam azon is. Szóval szeretem őket, minden állatot, de nem kifejezetten különös.
Most hogy mondod, pl. kora reggel sosem látom. Inkább csak amikor vannak árnyékok és mindig valaminek az árnyékából látom szaladni. Mint aki bújkál, de esküszöm nincs ott igazából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!