Penny-s macska alom jó?
Figyelt kérdés
Meghalt a szomszéd nénink, befogadtuk a cicáját, rokonoknak nem kellett. Hirtelen egy Reál macska almot vettünk neki a lenti kisboltban, de nagyon nagyon porzik, tüsszög a cica tőle. Van még itt a közelünkben egy Penny és egy Lidl is, hoznánk neki másik almot.2022. máj. 12. 17:47
1/16 anonim válasza:
Inkább a Lidlből hozz.
A Penny-s nem igazán fedi el a szagokat, amikor minden kötél szakadt, és másmilyen nem volt, vettem, de nem szívesen ment bele a cicám.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2022. máj. 12. 18:03
3/16 anonim válasza:
Nálunk is inkább a Lidl-ben kapható vált be!
4/16 anonim válasza:
Bocsi, nem tudok érdemben segíteni, de tök szuper hogy befogadtad. :)
5/16 anonim válasza:
Én is a Lidl-ben kaphatót szoktam venni. Nekünk bevált,a levendulásnak pedig konkrétan még finom illata is van 😃
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. máj. 12. 18:44
8/16 anonim válasza:
Kerlek ne hasznaljatok illatositott almot, a macskaknak nem tesz jot.
10/16 anonim válasza:
Én több mentett macskuszomnális a penny-s almot használom. Nekünk bevált, de kinek mi 🤷🏻♀️ Biztos jól lepontoznak ezért 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!