Négy hónapos kismacskám néha "bekattan". Lehet baja?
Fel-alá rohangászik, de nagyon sokszor (kb fél percenként) belerohan valamibe, de olyan erővel, hogy biztosan fájnia kellene.... tényleg nagyon durván beleszalad dolgokba: szék lába (fém), szekrények, polcok, ajtó, fal, ilyesmik... Olyan, mintha nem lenne fájdalomérzete :S Pár perce nem figyeltem oda amikor felvettem és egy kicsit odakoccant a buksija a szék aljához, erre elkezdett dorombolni... :S Szegénykém kicsit bolhás, ilyen kis barnás-vöröses bolhák vannak rajta, nemrég vettem észre, valamikor a héten talán el tudom kérni magam előbb munkából és tudok neki venni bolha nyakörvet, de nem tudom, lehet-e ennek köze ehhez az "őrülethez"...
Túlaggódom? Kérlek segítsetek!
20/L, első macskás (eddig csak kutyusom volt)
Nos.... megpróbálkoztunk a fürdetéssel... én, a nagy hős a mindenmentes mindensemleges hűde sensitive babasamponnal, kontra másfél kilós macska... szerintem ő nyert... de sikerült megmosnom a hátát meg a lábait, az meg már fél siker :D
Viszont sz*rrá karmolt O.O és úgy nyávogott, mintha meg akarnám ölni.. de most már itt ül az ölemben és nyalakszik (minden habot rendesen lemostam róla) :)
Fürdetés után (már a törölközőben volt) pár percig remegett... először folyamatosan, aztán nyugtatgattam, és már csak szakaszokban, végül abbahagyta lassan... nem dorombolt, csak remegett...
Most pedig irány a fressnapf elvileg, cseppet venni
csutakolás pipa, bolhanyakörv lett, nem csepp...
és most éppen itt alszik az ölemben... holnap mindenre kiterjedő nagytakarítás, remélem, elég lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!