Négy hónapos kismacskám néha "bekattan". Lehet baja?
Fel-alá rohangászik, de nagyon sokszor (kb fél percenként) belerohan valamibe, de olyan erővel, hogy biztosan fájnia kellene.... tényleg nagyon durván beleszalad dolgokba: szék lába (fém), szekrények, polcok, ajtó, fal, ilyesmik... Olyan, mintha nem lenne fájdalomérzete :S Pár perce nem figyeltem oda amikor felvettem és egy kicsit odakoccant a buksija a szék aljához, erre elkezdett dorombolni... :S Szegénykém kicsit bolhás, ilyen kis barnás-vöröses bolhák vannak rajta, nemrég vettem észre, valamikor a héten talán el tudom kérni magam előbb munkából és tudok neki venni bolha nyakörvet, de nem tudom, lehet-e ennek köze ehhez az "őrülethez"...
Túlaggódom? Kérlek segítsetek!
20/L, első macskás (eddig csak kutyusom volt)
Hát akkor holnap fürdetés (?)
Ha eszetekbe jut BÁRMI hasznos tanács cicákkal kapcsolatban, kérlek, írjatok :)
Előre is köszi :)
Az őrülettel semmi gond, néha (főként este) rájuk jön.
Ha rendszeresen nekimegy ilyenkor valaminek, akkor a szemét megnézetném. (A mienk csak egyszer rohant neki fullgázzal valaminek: a könyvvel teli fekete zacskóra azt hitte, hogy lyuk :))))
A bolha nagyon gáz. Még féreg fertőzést, és allergiát is okozhat. Azonnali bolhairtás kell, és utána bolhanyakörv (a lakásban szétszórt bolhák még hetekig megtalálják: ő lesz a csali).
1.Bekattan?Te,az a macska szerintem BETEG!
2.Ne nykorvet,sampont ajánlok.Vagy cseppet a nyakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!