Cicások, ez titeket nem zavar?
21, akiknek luxus, azok mélyszegénységben élnek. Gondolom akkor tévéjük sincs, meg mosógépük sem, meg mobiltelefonjuk sem. Vagy ezek akkor nem luxusdolgok, csak a mosogatógép? Ugyanolyan az árfekvésük.
Én éltem mélyszegénységben, amikor azt számolgattam hogy hány zsemlét tudok venni hogy ne haljak éhen. Akkor sem szóltam le azokat akik normális, élhető színvonalon élnek, teljesen abszurd lett volna részemről.
Mellesleg én írtam hogy zavarna ha belenyalna a macska, a mosatlan edényeket a mosogatógépben tartom ahol nem fér hozzá, tehát ezt a kirohanásodat végképp nem értem.
Mi az,hogy "futja" mosogatógépre? 😂
Persze,hogy futja,ha csak nem vagy nagyon mély szegény.Mosógéped,hűtőszekrényed,tűzhelyed,és egyéb eszközeid is vannak (gondolom) ugyan így be lehet szerezni egy mosogatógépet is.Semmi luxus nincs benne.
Kösz a lepontozásokat. Elnézést kérek hogy nem vagyok olyan igénytelen mint te, hogy a kaja maradékot a tányéron, a mosogatóban hagyom. Igénytelen vagy.
El bírom képzelni nyáron milyen dög szag lehet nálatok. Putrisok.
A mosogatóban sem kell benne hagyni.Elöblíted a tányért,beteszed,és ha elég gyűlt bele elindítassz egy programot 🤷🏼♀️
Vagy csak szimplán elmosod amiből ettél.A legelfoglaltabb embernek is van ideje arra,hogy maga után elmosson 1-2 perc alatt egy tányért,egy evő eszközt és egy poharat.Kifogás az,hogy valakinek erre ideje nincs.
Inkább csak lusta,és könnyebb azt mondani,hogy erre sincs ideje.
Pontosan, a mosogatógépbe az emberek elöblítve beteszik a tányérokat, majd a nap végén (én legalábbis este kapcsolom be) elindítják a programot. Minden nap egyszer elmosogat a gép. Semmi "dögszag". Mégis mitől lenne? :D Tán jobb az aki nem használ mosogatógépet és napokig rohad a mosatlan a mosogatótálcában mert utál kézzel mosogatni vagy ahogy a kérdező is mondja, nincs rá ideje?
Az a putris aki naponta egyszer elindítja a mosogatógépet? :D 25, rég láttam bárkit is ilyen szintű frusztrációval, mint ami neked van. Szerintem kérj segítséget.
És ne utáld az embereket amiért teljesen átlagos színvonalon élnek, ugyanis az nem tesz jót a mentális állapotodnak, csak lehúzod magad ezzel az értelmetlen gyűlölettel.
A mosogatószerhez tegyetek ecetet+ egy kicsi fertőtlenítőt (vannak klórmentes Floraszeptek), ill. jó meleg legyen a víz, amivel mosogattok, akkor véleményem szerint nem lesz baj. Valamint a szivacsot is fertőtlenítsétek gyakorta. Vizesen beteszed a mikróba vagy leborítod egy pohar forró vízzel.
Nálunk is kinyalja a tányért olykor, de nem betegedtünk meg évek alatt se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!